نوشته شده توسط : ipxrxt
کبیر رنجبر

آقای رنجبر از چهره های شناخته شده در فضای سیاسی افغانستان است

دادستانی کل افغانستان، کبیر رنجبر، یک عضو سابق مجلس نمایندگان را به "آدم ربایی و تجاوز جنسی" متهم کرده است.

رحمت الله نظری، معاون دادستانی کل به بی بی سی گفت که آقای رنجبر از روز شنبه، ۳ سرطان/تیر در بازداشت به سر می برد.

بی بی سی تا حالا نتوانسته با آقای رنجبر یا وکیل مدافع او تماس بگیرد و در مورد این اتهامات بپرسد.

کبیر رنجبر از چهره های شناخته شده سیاسی در افغانستان است و علاوه بر اینکه یک دوره عضو مجلس نمایندگان افغانستان بود، در حال حاضر از اعضای ارشد حزب "حق و عدالت" است.

معاون دادستانی کل افغانستان در گفتگوی خود با بی بی سی گفت که آقای رنجبر بر اساس ادعای یک دختر و پدر او بازداشت شده که آقای رنجبر را به تجاوز جنسی متهم کرده اند.

رحمت الله نظری گفت: "یک دختر چندین ماه قبل اختطاف شده بود و پلیس، امنیت ملی و دادستانی در جستجوی یافتن او بود."

او گفت: " بالاخره این دختر پیدا شد و ادعا کرد که در این مدت نزد آقای رنجبر بوده و یک کودک ده - دوازده روزه نیز از او دارد."

آقای نظری گفت که هنوز جزئیات بیشتری در مورد این ادعا وجود ندارد و قرار است این پرونده به زودی بررسی شود.

برخی از رسانه ها به نقل از معاون دادستانی کل افغانستان نوشته اند که این دختر در خانه آقای رنجبر پیدا شده و پلیس پس از یافتن این دختر در خانه آقای رنجبر، اورا بازداشت کرده است.



:: برچسب‌ها: اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 423
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

ترکیه اعلام کرده است که هواپیمای سرنگون شده یک جنگنده اف ۴ بوده است

یک سخنگوی ناتو اعلام کرد که نمایندگان کشورهای عضو این پیمان روز سه شنبه برای بررسی مساله سقوط هواپیمای ترکیه توسط سوریه تشکیل جلسه خواهند داد.

به گزارش رویترز، این جلسه به درخواست ترکیه و بر اساس بند ۴ اساسنامه ناتو تشکیل خواهد شد.

بر اساس بند ۴، هر یک از کشورهای عضو پیمان آتلانیک شمالی، ناتو، در صورتی که احساس کنند تمامیت ارزی، استقلال سیاسی و امنیت کشورشان به خطر افتاده است، می توانند درخواست برگزاری چنین نشستی را مطرح کنند.

احمد داوود اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرده که جت جنگنده اف ۴ این کشور که روز جمعه سرنگون شد، در فضای بین‌المللی هدف دفاع هوایی سوریه قرار گرفته است.

ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا نیز در گفت و گو با همتای ترکیه ای خود، در مورد شرایط موجود ابراز نگرانی کرد و گفت که از ترکیه حمایت خواهد کرد.

آقای هیگ گفت که اقدام ارتش سوریه "تکان‌دهنده" بوده و مشخص کرده است که "رژیم سوریه تا چه حد از رفتارهای قابل قبول فاصله گرفه است."

او گفت که سوریه پاسخ این اقدام خود را دریافت می کند و بریتانیا آماده است که در شورای امنیت خواستار اقدام قاطع در این مورد شود.

آقای داوود اوغلو در یک مصاحبه تلویزیونی گفت که این هواپیما غیر مسلح بوده و در حال انجام مأموریت سری در مورد سوریه نبوده است، اما قبل از اینکه مورد هدف قرار بگیرد به طور اشتباهی وارد حریم هوایی سوریه شده بود.

مقامات نظامی سوریه اعلام کرده‌اند که این جنگنده وارد حریم هوایی سوریه شده بود و "مطابق مقرراتی که در چنین موقعیت‌هایی اعمال می‌شود"، با آن برخورد شده است.

آقای داوود اوغلو به تلویزیون "تی‌آر‌تی" گفت که جت اف ۴ روز جمعه صبح اشتباهی وارد حریم هوایی سوریه شد، اما بلافاصله از آن خارج شده و "۱۵ دقیقه بعد از خارج شدن از حریم هوایی سوریه" هدف دفاع هوایی قرار گرفته است.

او گفت: "بر اساس محاسبات ما، هواپیمای ما در یک فضای بین‌المللی، در فاصله ۱۳ مایل دریایی (۲۴ کیلومتری) سوریه مورد هدف قرار گفته است".

به گفته آقای داوود اوغلو این هواپیما هیچ حرکتی که "حاکی از اقدام خصمانه باشد" انجام نداده است.

آقای داوود اوغلو همچنین ادعای ارتش سوریه مبنی بر اینکه مشخص نبوده که هواپیما متعلق به چه کشوری است را رد کرد و گفت که کاملا مشخص بوده که هواپیما متعلق به ترکیه بوده است.

پیش از این، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، به نقل از یک سخنگوی ارتش این کشور گزارش داد که نیروهای دفاع هوایی این کشور روز جمعه "هدفی ناشناس را که وارد حریم هوایی سوریه شده بود" سرنگون کرده‌اند.

نیروی دریایی سوریه و ترکیه همچنان در جستجوی دو خدمه این هواپیما هستند.

آقای داوود اوغلو تاکید کرد که این جنگنده در حال اجرای پرواز تمرینی برای امتحان کارایی سیستم رادار هوایی ترکیه بوده است.

روز گذشته عبدالله گل، رئیس‌جمهور ترکیه جت جنگنده‌ای که روز جمعه هدف نیروهای سوریه قرار گرفت، احتمالا حریم هوایی سوریه را نقض کرده است.

مقامات ارتش سوریه گفته‌اند که این هواپیما در ارتفاع کم و با سرعت زیاد "در حریم هوایی آب‌های ساحلی سوریه در حال پرواز بود."

شامگاه روز جمعه و به دنبال برگزاری نشستی اضطراری به ریاست رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه، این کشور اعلام کرد که بعد از مشخص شدن تمام جزئیات، در مورد چگونگی واکنش نشان دادن به این واقعه تصمیم‌گیری خواهد کرد.



:: برچسب‌ها: فلوریدا ,
:: بازدید از این مطلب : 394
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

روزنامه‌های چاپ امروز کابل بیشتر به بررسی اظهارات حامد کرزی، رئیس‌جمهور افغانستان درباره اصلاح نظام آموزشی و آموزش به زبان انگلیسی در دانشکده‌های پزشکی و مهندسی پرداخته‌اند.

آقای کرزی این سخنان را روز شنبه، ۳ سرطان/تیر در مراسم گشایش سمینار سه‌روزه فراخوان ملی برای اصلاح نظام آموزشی و کاریابی در افغانستان بیان کرد. در این سمینار مسئولان وزارتخانه‌های تحصیلات عالی، آموزش و پرورش و کار و امور اجتماعی شرکت دارند.

هشت صبح در مطلب اصلی خود نوشته است: همانگونه که آقای کرزی گفت، نظام آموزشی افغانستان واقعا کهنه است و نمی‌تواند نیروی انسانی متخصص واقعی تولید کند. به نظر نویسنده دلیل آن این است که در دانشگاه‌ها از برنامه درسی قدیمی استفاده می‌شود که مطابق شرایط و نیازهای جامعه اصلاح نشده است.

این روزنامه همچنین افزوده است که در دانشگاه‌های افغانستان پژوهش و تولید دانش و آموزش تفکر انتقادی بسیار ناچیز است. به نوشته هشت صبح، حتی در برخی از دانشکده‌ها به دانشجویان اجازه طرح سوال و انتقاد داده نمی‌شود و اگر دانشجویی این وضعیت را زیر سوال ببرد، در امتحان ناکام می‌شود.

سرمقاله‌نویس هشت صبح در ادامه نوشته است که برخی از استادان سالخورده با هماهنگی استادانی که براساس "روابط سیاسی، قومی و خانوادگی" وارد هیئت علمی دانشگاهها شده‌اند، با هر نوع تلاش اصلاح‌طلبانه به شدت مخالفت می‌کنند.

روزنامه شاخص در مطلبی با عنوان "نظام آموزشی، اصلاحات اساسی یا اصلاحات سیاسی؟"، پیشنهاد آقای کرزی برای آموزش پزشکی و مهندسی در دانشکده‌ها به زبان انگلیسی را نقد کرده و نوشته است که معضل نظام آموزشی افغانستان در زبان نه بلکه در استراتژی و تصمیم‌گیری‌های کلان نهفته است.

محمدعمر مومند افزوده است: حقیقت این است که دانستن یک زبان بین‌المللی امتیاز فردی است، اما اگر این امتیاز به بهای تضعیف زبان‌های ملی به دست آید، سود آن متناسب نخواهد بود. نویسنده افزوده است: در حالی که نظام آموزشی نیازمند تغییر زیربنایی است، در عمل همه توجه‌ها به "اصلاحات روبنایی" معطوف است.

نویسنده شاخص همچنین اظهارات آقای کرزی در سیمینار فراخوان اصلاح نظام آموزشی و کاریابی را به "کمپین سیاسی تیم حاکم" نسبت داده و نوشته است که در پس اصلاحات مطرح شده در اظهارات او "نیات سیاسی پنهان شده است".

ماندگار با تعبیر "توطئه‌ای پشت یک ساده‌لوحی"، در مطلب اصلی صفحه نخست خود شک و تردیدهایی را در مورد سخنان آقای کرزی مطرح کرده است. نویسنده نگران آن است که نکند رئیس‌جمهور و همراهانش "به بهانه اصلاح نظامی آموزشی، قصد برانداختن زبان فارسی را در خاستگاه اصلی‌اش داشته باشند".

کاوه جبران در این مطلب نوشته است که "هیچ خرد سالمی نمی‌پذیرد که دلیل عدم رشد اقتصادی این کشور تدریس به زبانی غیر از انگلیسی باشد ... دوری ما از نظام و قانون بود که مایه اصلی عقب‌ماندگی ما شد". نویسنده، آقای کرزی را متهم به تلاش برای "سنگ تمام گذاشتن" به براندازی فارسی از نظام آموزشی کرده است.

ماندگار در مقاله دیگری با عنوان "طرح‌هایی که کرزی در سر دارد"، به بررسی و تحلیل اظهارات آقای کرزی در اجلاس قوای ثلاثه دولت پرداخته است. حسینی مدنی معتقد است که از این سخنان آقای کرزی استنباط می‌شود که او در پی ماندن در قدرت است.

به نظر نویسنده، اینکه آقای کرزی گفته است که برای آینده و پس از ۲۰۱۴ میلادی هم برنامه داریم، شاید منظورش این بوده است که او احتمالا در پنج سال پس از ۲۰۱۴ میلادی، از یک رئیس‌جمهور مورد اعتماد خود حمایت کند و بعد از آن دوباره به قدرت بازگردد و نقش ولادیمیر پوتین را در افغانستان بازی کند.

سروش ملت مخالفت آقای کرزی با "مصلحت‌گرایی" را در مطلب اصلی خود با عنوان "مبارزه با مصلحت‌گرایی عزم همگانی می‌طلبد"، بررسی کرده و نوشته است که او در سخنرانی خود به مصلحت‌اندیشی، قوم‌گرایی و تبارگرایی در دولت "اعتراف" کرد.

به نظر فهیم خرسند در این مطلب، مصلحت‌گرایی و قوم‌گرایی میراث چند دهه نظامی‌گری و جنگ است که حالا به عنوان یک "الزام ناخواسته" در حکومتداری افغانستان واقعیت یافته است. نویسنده معتقد است که تلاش‌ها برای زدودن این واقعیت‌ها هنوز در آغاز راه است.

مقاله‌نویس سروش ملت تاکید کرده است که مبارزه با این واقعیت‌ها نیازمند روندی طولانی و تلاش همگانی است. به نظر نویسنده، نه تنها حکومت بلکه قوه مقننه و قضائیه و همچنین جامعه مدنی، رسانه‌ها و همه اقشار جامعه مسئولیت دارند که برای ایجاد نگاه ملی، قوم‌گرایی را از ذهنیت‌ها پاک کنند.



:: برچسب‌ها: سرگرمی , طبیعت ,
:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

فرناندو لوگو از حامیان فقیران و کشاورزان بی‌زمین بود

مجلس سنای پاراگوئه با استیضاح فرناندو لوگو، رییس‌جمهور چپ‌گرای این کشور، رای به برکناری او از قدرت داد.

در پی کشته شدن ۱۷ نفر در درگیری میان کشاورزان و پلیس، هم مجلس و هم سنای پاراگوئه رای به استیضاح آقای لوگو دادند.

آقای لوگو این حرکت را به کودتای پارلمان راست‌گرای پاراگوئه تشبیه کرده، اما گفته است که این تصمیم را می‌پذیرد. او پیشتر تلاش کرده بود که با طرح شکایت در دیوان عالی رای استیضاح را لغو کند.

فدریکو فرانکو، نایب رییس آقای لوگو، هم اکنون به عنوان جانشین او سوگند یاد کرده است. او تا پایان اوت ۲۰۱۳، که دوره ریاست جمهوری آقای لوگو بود، در قدرت خواهد بود.

رییس‌جمهور برکنارشده پاراگوئه گفته است که "تاریخ پاراگوئه و دموکراسی آن عمیقا جریحه‌دار شده است." با این حال از هوادارانش خواسته است که آرامش خود را حفظ کنند.

انتخاب آقای لوگو به ریاست جمهوری در سال ۲۰۰۸ به ۶۱ سال حکومت حزب راست‌گرای کولورادو پایان داده بود.

در جریان استیضاح فرناندو لوگو، حزب لیبرال که بخشی از دولت ائتلافی او بود، با کنار گذاشتن اختلافاتش با حزب کولورادو علیه آقای لوگو اقدام کرد.

این استیضاح به تجمع هواداران رییس‌جمهور در مقابل کنگره و بروز درگیری میان پلیس و آنان انجامید. پلیس از دستگاه آب‌پاش برای متفرق کردن تظاهرکنندگان استفاده کرد.

یکی از معترضان، که خود را از نزدیکی مرز پاراگوئه با برزیل به پایتخت رسانده بود، به خبرگزاری فرانسه گفت: "ما نمی‌خواهیم دوباره دیکتاتوری در این کشور حاکم شود."

چندین کشور آمریکای لاتین، از جمله آرژانتین و بولیوی، گفته‌اند که دولت جدید پاراگوئه را به رسمیت نخواهند شناخت.

در پاراگوئه، که ۸۰درصد اراضی در اختیار بخش کوچکی از جمعیت است، بروز درگیری بر سر زمین امری نامعمول نیست.

درگیری خونینی که سرانجام به استیضاح رییس‌جمهور منجر شد نیز در پی تلاش ۳۰۰ افسر پلیس برای تخلیه ۱۵۰ کشاورز بی زمین از یک زمین زراعی پیش آمد.

این زمین متعلق به فردی بود که از مخالفان آقای لوگو نیز محسوب می‌شود. کشاورزان می‌گویند این اراضی طی دوران حکومت نظامی ژنرال آلفردو استروسنر و به صورت غیرقانونی به تملک درآمده بوده‌اند.

آقای لوگو، قبلا یک اسقف کاتولیک بود که کلیسا را برای ورود به سیاست رها کرده بود. وی حامی اقشار فرودست پاراگوئه بود.

او در تبلیغات انتخاباتی خود قول داده بود که ۸۷ هزار کشاورز بی‌زمین را صاحب زمین کند.



:: برچسب‌ها: پاییز , تورنتو , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 501
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt
مصر

در روزهایی که انقلاب در مصر جریان داشت، این سؤال مطرح شد که اگر حسنی مبارک کنار برود، چه فرد یا نهادی صلاحیت پر کردن خلأ قدرت و در دست گرفتن رهبری کشور را دارد، پاسخ خیلی زود داده شد: ارتش.

به همان اندازه که پلیس مصر منفور و نماد فساد و بی عدالتی بود، ارتش احترام داشت، همان مردمی که در جمعه خشم (۲۸ ژانویه) به کلانتریها یورش بردند و پلیس را از خیابانها بیرون کردند، با آغوش باز به استقبال تانکهای ارتش رفتند و شعار دادند: الجیش والشعب اید واحدة (ارتش و مردم یک دستند).

اما دیری نپایید که این شعار جای خود را به شعاری علیه فیلد مارشال طنطاوی، رئیس شورای نظامی حاکم داد که در آن، نام او به جای حسنی مبارک نشسته بود: الشعب یرید اسقاط المشیر (مردم خواهان سرنگونی فیلد مارشالند) به جای الشعب یرید اسقاط الرئیس.

فیلد مارشال طنطاوی

دیری نپائید که شعارها علیه حسنی مبارک، جای خود را به شعار علیه فیلد مارشال طنطاوی داد

روزی که ارتش بیانیه صادر کرد و قدرت را از حسنی مبارک تحویل گرفت، یک سرتیپ ارتش که در مقابل دوربین تلویزیون بیانیه را می خواند، به کلمه "شهدا" که رسید، مکث کرد، خبردار ایستاد و سلام نظامی داد، سپس خواندن بقیه بیانیه را از سر گرفت.

این حرکت آن سرتیپ گمنام چنان جا در دل مردم باز کرد که خیلیها که این صحنه را تماشا می کردند بی آنکه نام و نشان او را بدانند، داد می زدند: اگر این مرد نامزد ریاست جمهوری بشود، بخدا به او رأی می دهم.

اما دیروز (جمعه) که بیانیه ارتش از تلویزیون خوانده شد، نه سلام نظامی در کار نبود و نه هیبت افسری بلندپایه که فروتنانه، متن را بخواند، تنها یک صدا شنیده می شد، صدایی محکم که با لحنی کوبنده و خشن هشدار می داد: علیه نظام شورش نکنید.

مخاطب اصلی این هشدار، اخوان المسلمینند که هوادارانشان را در اعتراض به نظامیان به خیابانها ریخته اند، اما اگر نام نامزد اخوان المسلمین، محمد مرسی، به عنوان رئیس جمهور آینده اعلام شود، چه خواهد شد؟ ارتش چگونه رو در روی رئیس جمهور قانونی قرار خواهد گرفت؟

کودتا؟

ارتش با متممی که به قانون اساسی افزوده، عملاً خود را از کنترل رئیس جمهور که باید فرمانده کل قوا باشد خارج کرده، تظاهرکنندگان هم می گویند تا وقتی این متمم لغو نشود از خیابانها خارج نخواهند شد.

احمد شفیق

اگر به جای محمد مرسی، نام احمد شفیق به عنوان پیروز انتخابات اعلام شود، باز هم مصر روزهای پرتنشی در پیش خواهد داشت

از لحن و محتوای بیانیه ارتش آشکار است که سر کوتاه آمدن ندارد و در برابر خواست تظاهرکنندگان مقاومت خواهد کرد، گامهایی هم که برای افزایش قدرت و اختیاراتش در ماههای اخیر در پیش گرفته هیچ نشانی از این نمی دهد که نظامیان قصد داشته باشند به پادگانهایشان باز گردند و عرصه قدرت را ترک کنند.

نتیجه اینکه، روزهای پرتنشی برای مصر رقم خواهد خورد که با ورود عناصری همراه خواهد شد که خونی می ریزند و آشوب را به اوج می رسانند و راه را هموار می کنند تا ارتش به نام حفظ امنیت، تانک به خیابان بیاورد، مقررات منع آمد و شد اعمال کند و مهار اوضاع را به دست بگیرد و راهی جز بازگشت به خانه ها برای تظاهرکنندگان نگذارد.

در شرایطی که مجلس، منحل و دست اخوان المسلمین از اینکه با راهکار قانونی مهار اوضاع را به دست بگیرند و ابتکار عمل را از ارتش بستانند کوتاه شده، یا محمد مرسی ناچار خواهد شد کناره بگیرد که عملاً به معنی کودتای ارتش است، یا اینکه ناگزیر به سازش با ارتش خواهد شد، یعنی متمم قانون اساسی و اختیارات وسیعتری که ارتش برای خود کسب کرده را بپذیرد و ارتش بتواند از این پس که مصر برای نخستین بار، رئیس جمهوری غیرنظامی خواهد داشت، جایگاهی مهم را در هرم قدرت حفظ کند و از استقلالی برخوردار باشد که در صورت لزوم، به آن، امکان مداخله در عرصه سیاسی بدهد.

ادامه حکومت نظامیان

نامزد اخوان المسلمین، محمد مرسی

گر نام نامزد اخوان المسلمین، محمد مرسی، به عنوان رئیس جمهور آینده اعلام شود، چه خواهد شد؟

اگر به جای محمد مرسی، نام احمد شفیق به عنوان پیروز انتخابات اعلام شود، باز هم مصر روزهای پرتنشی در پیش خواهد داشت چراکه اخوان نامزد خود را پیروز انتخابات می دانند و ناچارند به وعده خود عمل کنند که گفته بودند در صورت اعلام نشدن نام نامزدشان به عنوان رئیس جمهور، انقلاب تازه ای به راه خواهد افتاد.

اما به نظر نمی رسد که مصر دیگر ظرفیت انقلاب داشته باشد و این بار، ارتش و رئیس جمهور در جبهه واحدی قرار خواهند گرفت که پشتوانه شان، نیمی از رأی دهندگان مصری اند که احمد شفیق را انتخاب کردند.

این سپهبد بازنشسته که تداوم بخش سنت حکومت نظامیان بر مصر خواهد شد، با متممی که ارتش برای افزایش قدرت خود به قانون اساسی اضافه کرده، مخالفتی ندارد و دست ارتش را برای مهار تظاهرات خیابانی باز خواهد گذاشت و در نتیجه، اخوان المسلمین بار دیگر به خانه اول باز خواهد گشت: دوباره روز از نو و روزی از نو، تبلیغات انتخاباتی و تلاش برای به دست آوردن مجلسی که از دستش داده است، تلاشی که مشخص نیست دوباره همان موفقیت دفعه قبل را به همراه داشته باشد.

ژنرال محمد نجیب، نخستین رئیس جمهور مصر در کتابش، "من رئیس جمهور مصر بودم (کنت رئیساً لمصر)" نوشته: اخوان این حقیقت اولیه را درک نکرده اند که وقتی ارتش از پادگانهایش بیرون بیاید، حتماً همه نیروهای سیاسی و مدنی را به زیر خواهد کشید تا قدرت یگانه کشور شود. ارتش میان نیروهای سیاسی هم فرقی نخواهد گذاشت و هر کدام از آنها پس از آنکه نقش خود را برای فرماندهی نظامی بازی کردند، به حسابشان رسیده خواهد شد ... اما نه اخوان و نه دیگران این درس را یاد نگرفتند، بهای آن را هم همه باید بپردازند".



:: برچسب‌ها: خانه , زرد , اسپانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 442
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

گزارش خبرگزاری فرانسه از آتن به نقل از موسسه زلزله نگاری یونان حاكیست : وقوع این زمین لرزه راس ساعت هشت و 52 دقیقه شب در فاصله حدود 150 كیلومتری غرب آتن و 13 كیلومتری جنوب شهر ایگیو در شبه جزیره پلوپونیس به ثبت رسیده است .

یونان بیش از هر كشور اروپایی شاهد فعالیت زمین لرزه بوده و نیمی از زمین لزره های اروپا در این كشور به ثبت رسیده است .

پلوپونیس اغلب در بطن این فعالیت های زمین لرزه قرار داشته است . در سال 2008 وقوع یك زمین لرزه 5/6 درجه ریشتری در منطقه دو كشته و بیش از 30 زخمی برجا گذاشت . یك زمین لرزه شش ریشتری نیز در سال 1986 در شهر كالاماتا دومین شهر بزرگ این شبه جزیره بیشت كشته ، صدها زخمی و هزاران بی خانمان برجا گذاشت . مترجمام 1403 *536



:: برچسب‌ها: آبی , درختان , جزیره ,
:: بازدید از این مطلب : 418
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

3 تیر 1384

دومین دور از نهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایران برگزار شد.

3 تیر 1366

عملیات كوچك نصر 5 در منطقه جنوب غربی شهرستان سردشت، توسط سپاه پاسداران با رمز 'یا زهرا (س)' با هدف پاسخ‏گویی به شرارت‏های عراق در خلیج فارس، بمباران مناطق كردنشین عراق، تصرف و تامین بخشی از ارتفاعات مسلطِ منطقه در جنوب غربی شهرستان سردشت در استان كردستان آغاز شد.

3 تیر 1353

مناسبات سیاسی ایران و غنا برقرار شد.

3 تیر 1347

'طاهر یحیی' نخست‌وزیر عراق در رأس هیأتی به تهران آمد.

3 تیر 1305

سربازان پادگان مراوه ‌تپه در تركمن صحرا علیه 'رضاخان' قیام كردند. رهبری این قیام را 'سالار جنگ‌' برعهده داشت‌. این قیام سه هفته بعد توسط 'رضاخان' سركوب شد.

3 تیر 1299

'وثوق الدوله' عاقد قرارداد 1919 از رییس الوزرایی استعفا كرد.

3 تیر 1299

'شیخ محمد خیابانی' توانست با قیام خود خانواده سلطنتی را از تبریز اخراج كند، در همین روز 'عین الدوله' والی شهر نیز از تبریز گریخت‌.

3 تیر 1287

به دستور 'محمدعلی شاه' در تهران حكومت نظامی اعلام شد و 'لیاخوف روسی' فرماندار نظامی شد.

3 تیر 1287

'میرزاجهانگیرخان شیرازی' از مبارزین مشروطه در جریان به توپ بستن مجلس شورای ملی توسط قوای قزاق به قتل رسید. وی كه بواسطه مدیریت روزنامه صوراسرافیل به همین نام مشهور شده بود پس از اشغال مجلس توسط قزاقان با جمعی از یارانش به دستور محمدعلی شاه دستگیر شد.

3 تیر 1287

'ملك‏المتكلمین' خطیب و روشنفكر مشروطه‏خواه به دستور عوامل محمد علی شاه به قتل رسید.

3 تیر 1286

صدها نفر از روحانیون و طلاب علوم دینی به رهبری آیت الله شیخ 'فضل‌الله نوری' در حرم حضرت عبدالعظیم متحصن شدند. آنان مشروطه منهای 'مشروعه‌' را رد كرده و آن را خلاف اسلام دانستند.

اطلاع**9131**1567



:: برچسب‌ها: مرخصی , فوتبال ,
:: بازدید از این مطلب : 393
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، 'محمد امین زارعی' شامگاه شنبه در آیین اختتامیه بخش جوان كارآفرین جشنواره حضرت علی اكبر(ع) در هتل المپیك تهران افزود: 420 جوان كارآفرین در این دوره از جشنواره شركت كردند كه از این بین 93 نفر حائز امتیاز شده و در نهایت 43 نفر به عنوان جوان كارآفرین برتر به بخش داوری راه یافتند.

وی ادامه داد: جوانان در این بخش از جشنواره در محورهای مختلف صنعت كشاورزی، دامپروری و شیلات ، خدمات ، ارتباطات و فناوری اطلاعات ، تجارت و بازرگانی ، پزشكی - بهداشت و درمان ، فرهنگی - اجتماعی و آموزش و پژوهش تجلیل شدند.

زارعی ادامه داد: شاخص های مختلف را برای جوانان كارآفرین برتر، در نظر گرفته ایم كه توسط صاحبنظران مورد داوری قرار گرفتند.

وی با اشاره به اینكه هم اكنون تمركز توطئه های دشمن به سوی اقتصاد كشورمان است، گفت: كارآفرینی را با توجه به بیانات مقام معظم رهبری عرصه جهاد اقتصادی و زیربنای كشور برای هدایت نظام به سوی آرمان های انقلاب اسلامی دانست.

درپایان این مراسم، 'محمد عباسی'، وزیر ورزش و جوانان به همراه 'كاوه اشتهادری' ، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی و خانم 'فراهانی'، مشاور امور بانوان این وزارتخانه از جوانان زن و مرد برتر و منتخب در این جشنواره تقدیر كردند.

اجتمام**9134 **536



:: برچسب‌ها: ایتالیا , پرنده , سان ,
:: بازدید از این مطلب : 369
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش شنبه شب ایرنا به نقل از تلویزیون دولتی تركیه ، داود اوغلو همچنین امشب در تماس با 'كاترین اشتون 'مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و 'نبیل العربی' دبیر كل اتحادیه عرب در مورد حادثه سرنگونی هواپیمای نظامی تركیه در آبهای سرزمینی سوریه گفت و گو و نقطه نظرات تركیه در این مورد را یادآور شد.

گزارشهای دریافتی حاكیست وزیر امور خارجه كشورمان در این تماس تلفنی خواستار خویشتن داری و حفظ آرامش طرفین برای حل و فصل این موضوع شد.

علی اكبر صالحی شنبه شب در تماس تلفنی احمد داود اوغلو همتای ترك خود با وی ضمن دعوت از طرفین به آرامش و خویشتن داری ابراز امیدواری كرد با درایت ، سعه صدر وگفتگو این مسئله مورد ارزیابی قرار گرفته و با حل و فصل مسالمت آمیز آن ، آرامش و ثبات منطقه حفظ شود.

صبح امروز'عبدالله گل' رییس جمهوری تركیه گفته بود : اقدامات مقتضی درباره سرنگونی هواپیمای اف 4 نیروی هوایی تركیه پس از تائید قطعی محل سقوط بی تردید انجام خواهد شد.

عبدالله گل رییس جمهوری تركیه در اولین واكنش به اقدام سوریه كه دیروز یك هواپیمای اف 4 نیروی هوایی تركیه را سرنگون كرده است ، این مطلب را عنوان كرد.

وی افزود: این اقدام سوریه موضوعی نیست كه بتوان آن را نادیده گرفت و یا كتمان كرد.

عبدالله گل گفت : تحقیقات در این باره كه این هواپیما بر فراز حریم هوایی تركیه سرنگون شده است یا نه (در آبهای بین المللی و یا در حریم فضایی سوریه) همچنان ادامه دارد.

وی گفت : با توجه به سرعت بالای هواپیماهای جنگی گاهی نقض حریم هوایی دیگر كشورها برای مدت كوتاهی اتفاق می افتد.

عبدالله گل اضافه كرد: در شرایط كنونی برای تركیه سرنوشت خلبانان مهم تر است.

خاورم ** 2010** 230



:: برچسب‌ها: موسیقی , نور ,
:: بازدید از این مطلب : 401
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

بگزارش این انجمن ؛ این مسابقه به عنوان بخشی از یك حركت نمادین در فیقا ؛ میان دو میزبان گذشته و آتی جام جهانی فوتبال صورت می گیرد.

به گفته این انجمن ؛ این مسابقه در ماه سپتامبر آینده و در سائوپولو برزیل برگزار خواهد شد.

افریقای جنوبی در سال 2010 میلادی میزبان جام جهانی فوتبال بود و برزیل نیز میزبانی این جام را در 2014میلادی برعهده دارد.

رییس این انجمن عنوان كرده است كه این افتخاری برای مسابقه با تیمی است كه بندرت بازی دوستانه برگزار می كند.

تیم های فوتبال افریقای جنوبی و برزیل تاكنون دو بار در سالهای 1996 و 1997 میلادی با یكدیگر رودرو شده اند كه هر این دو مسابقات با پیروزی برزیل همراه بوده است .

در حال حاضر افریقای جنوبی در رتبه 68 فیفا و برزیل در رتبه ششم فیقا قرار دارند.

از زمانی كه فیفا در سال 1993 میلادی شروع به رتبه بندی تیم های فوتبال جهان كرده است افریقای جنوبی تنها در سال 1996 میلادی موفق شده فوتبال خود را تا رتبه شانزدهم جهان بالا بكشد.

دراین سال تیم ملی فوتبال افریقای جنوبی ؛ قهرمان افریقا بود.

1552/536



:: برچسب‌ها: فوتبال ,
:: بازدید از این مطلب : 441
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()