نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اینترنتی اکونومیک تایمز ، یک مقام آگاه اروپایی ضمن بیان این مطلب تاکید کرد قبرس به دنبال دریافت کمک مالی 10 میلیارد یورویی از اتحادیه اروپا است که در این صورت این کشور پنجمین قربانی بحران مالی و بدهی منطقه یورو خواهد بود.

سیستم مالی و بانکی قبرس به شدت به یونان وابسته است و بحران مالی و بدهی یونان تاثیر منفی زیادی بر اقتصاد قبرس داشته است . بر این اساس ، دولت قبرس روز دوشنبه نیز آمادگی خود را برای دریافت کمکهای مالی از اتحادیه اروپا اعلام کرده بود .

تولید ناخالص داخلی قبرس به 17.3 میلیارد یورو می رسد و دریافت کمک مالی 10 میلیارد یورویی از اتحادیه اروپا به این معناست که این کشور قصد دارد معادل نیمی از تولید ناخالص داخلی خود را وام بگیرد .

بر این اساس ، تا کنون کشورهای ایرلند پرتغال یونان و اسپانیا برای مقابله با بحران مالی و بدهی منطقه یورو مجبور به دریافت کمکهای مالی بین المللی شده اند . دولت قبرس تا پایان ماه ژوئن با 1.8 میلیارد یورو کمبود سرمایه و منابع مالی روبرو است .

رسانه های گروهی قبرس نیز میزان کمک مالی درخواستی از سوی دولت این کشور را بین 6 تا 10 میلیارد یورو اعلام کرده اند . قبرس سومین اقتصاد کوچک منطقه یورو پس از مالت و استونی به شمار می رود . قبرس طی ماههای اخیر تلاش زیادی کرد تا بخشی از منابع مالی مورد نیاز خود را از روسیه و چین تامین کند ولی شکست این تلاشها مقامهای این کشور را بر آن داشته است تا از اتحادیه اروپا درخواست دریافت کمک مالی کنند . نرخ بهره اوراق قرضه ده ساله دولت قبرس روز سه شنبه به بیش از 16 درصد رسیده است .



:: برچسب‌ها: سان , استرالیا , درختان ,
:: بازدید از این مطلب : 387
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش گروه اخبار شب ایرنا، باقری دوشنبه شب در گفت وگوی ویژه خبری شبكه دوم سیما تحت عنوان 'ارزیابی جمهوری اسلامی ایران از نشست با 1+5 در مسكو' افزود:‌ طی دو روز گفت وگو در مسكو 'كاترین اشتون' مسوول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا توفف غنی سازی 20 درصد، تعطیلی فردو و انتقال اورانیوم غنی شده 20 درصد به خارج را مطرح كرد.

معاون دبیر شورای امنیت ملی ایران اظهار داشت:‌ در این نشست 'سعید‌ جلیلی' دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده ارشد ایران در مذاكرات هسته ای در باره طرح پیشنهادی

ایران توضیحات دقیقی ارایه داد و بر این اساس طرف مقابل فهمید كه جمهوری اسلامی در گفت وگوها جدی است و بر اساس منطق مستحكم با آنها روبه رو می شود.

باقری افزود: ‌پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران چند ویژگی مهم داشت. از جمله اینكه طرح پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران طرحی جامع بود و موضوعات هسته ای و غیر هسته ای را به صورت فراگیر دربر می گرفت.

وی گفت:‌ این گفت وگوها بر اساس توافق های استانبول 2 و بغداد بود كه توافق های دو طرف را در پی داشت و طرح جمهوری اسلامی ایران بر مبنای آن توافق ها ارایه شد.

باقری طرح جمهوری اسلامی ایران را دارای مولفه های واقعی دانست و گفت:‌ این طرح طرحی مبتنی بر حقوق و مقرراتی بود كه مولفه های حقوقی آن شامل اصول راهنما، بحث اهداف و موضوعات هسته ای بود.

معاون بین الملل و سیاست خارجی شورای عالی امنیت ملی افزود:‌ در روز دوم مذاكرات مسكو، خانم اشتون به جلیلی گفت نظرتان را در باره طرح 1+5 توضیح دهید و جلیلی از اشتون خواست كه او هم در باره طرح جمهوری اسلامی ایران توضیح دهد.

وی اظهارداشت، وقتی اشتون دید كه توضیحی منطقی ندارد از جلیلی وقت خواست و مشخص بود كه آنها در باره طرح جمهوری اسلامی ایران كار كارشناسی انجام نداده اند.

باقری گفت: ‌ما به 1+5 گفتیم كه شما مدعی انحراف هسته ای ایران هستید. این در حالی است كه ما در بالاترین سطح با فتوای رهبر معظم انقلاب مخالف سلاح هسته ای هستیم و نگرانی داریم كه حقوق ما به رسمیت شناخته نشود و شما در این مورد به ما توضیح دهید.

وی موضوع دوم درخواست طرف مقابل را همكاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی ذكر كرد و گفت:‌ شخص اشتون اذعان داشت كه جمهوری اسلامی ایران با آژانس همكاری می كند و پذیرفت كه ایران در این راه جدی است.

باقری در مورد بحث اعتماد سازی در موضوع غنی سازی 20 درصد گفت:‌ ما نیز تاكید كردیم كه شما هم اعتماد سازی كنید و هم وزن ما اقدام به اعتماد سازی كنید.

باقری افزود: ‌جلیلی همچنین در این نشست درباره جایگاه و شان فتوای مقام معظم رهبری سخن گفت و اینكه بالاترین مصوبات مجلس در باره انرژی هسته ای صلح آمیز به تصویب رسیده كه مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته است.

معاون دبیرشورای امنیت ملی گفت:‌ جلیلی در باره غنی سازی گفت، ‌در چارچوب ان.پی. تی تصریح شده و در ذیل بند چهار آمده است كه در كشورهای عضو ان پی تی غنی سازی اورانیوم مجاز است و اسنادی را ارائه داد كه گروه 77 و جنبش عدم تعهد حق غنی سازی در كشورهای عضو ان.پی.تی را به رسمیت شناخته است و بر این اساس كشورهایی مثل ژاپن، آرژانتین و برزیل غنی سازی را انجام می دهند و شما هم به عنوان كشورهای 1+5 معترض آنها نیستید.

وی افزود:‌ به نمایندگان گروه 1+5 در نشست مسكو اظهارات مقامات آمریكایی دال بر به رسمیت شناختن حق غنی سازی اورانیوم برای كشورهای عضو ان.پی.تی را گوشزد كردیم و آنها با بیان این موضوع شرمنده شدند.

باقری اظهار داشت: بحث قطعنامه های سازمان ملل را مطرح كردیم و جلیلی به آنها گفت، ‌از نظر حقوقی قطعنامه های شورای امنیت غیر قانونی است مانند بند 30 ماده 12 در قالب منشور سازمان ملل .

معاون دبیر شورای امنیت ملی افزود: جلیلی با ارزیابی گزاره های مختلف پیشنهاد آنها، دقیقا یك یك پیشنهادها را ارزیابی و اشكالات حقوقی را مطرح كرد و گفت گزاره های شما غیرواقعی است. مثل اینكه سایت فردو یك پایگاه نظامی است و برخی از پیشنهادها كه غنی سازی باید متوقف شود، در صورتی كه تاسیسات فردو و مجتمع سوخت اصفهان غیر نظامی و زیر نظر آژانس است.

باقری گفت:‌ گروه 1+5 اقرار كرد كه بحث های دقیقی انجام گرفته است و درخواست كرد كه مطالب ارائه شده در اختیار آنها قرار گیرد تا كار كارشناسی بر روی آن انجام گیرد.

وی اظهار داشت:‌ در پایان نشست مسكو گروه 1+5 گفت، ما باید این واقعیت را اذعان كنیم كه بحث شما (ایران) یك بحث با محتوای علمی و بحث ما یك بحث سطحی است.

وی چشم انداز مذاكرات با 1+5 را روشن ذكر كرد و گفت:‌ روند مذاكرات رو به جلو و روشن است و اگر گروه 1+5 از اصول توافق های به عمل آمده عدول كند، به ضررش تمام می شود و هزینه های جانبی را برای 1+5 زیادتر می كند.

1536**1368**



:: برچسب‌ها: نیکون , به من ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

'سیدمحمد پولادگر' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به توقع به جای ورزش دوستان از تكواندوكاران المپیكی ایران تصریح كرد:‌ صادقانه بگویم هر گونه توقعی باید مطابق واقعیت ها باشد. زیرا توقع بیش از حد، باعث آسیب پذیری و شكنندگی المپیكی ها می شود و لذا هر گونه انتظاری باید با توان واقعی و شرایط رقابتی تناسب داشته باشد.

پولادگر اضافه كرد: من از رسانه ها توقع دارم مردم را با واقعیت های المپیك آشنا كرده و از نتیجه گرایی صرف پرهیز كنند چرا كه این مساله به ورزش ما آسیب جدی می زند.

وی افزود:‌ در شرایط كنونی باید به تلاش و زحمت المپیكی ها بیشتر اهمیت بدهیم و بر این باور باشیم كه بعد از تلاش قهرمانان، نتیجه با لطف خدا حاصل خواهد شد.

پولادگر در عین حال تصریح كرد: با شرایط كنونی، مردم ورزش دوست ما مطمئن باشند المپیكی ها از هیچگونه تلاشی برای رسیدن به حداكثر آمادگی و گرفتن نتیجه مطلوب دریغ نمی كنند و تمام سعی مجموعه این است كه حضوری با اقتدار و آبرومند در بازی های المپیك داشته باشیم.

رییس فدراسیون تكواندو ادامه داد:‌ تمام توان خود را برای مهیا كردن شرایط لازم به منظور موفقیت تكواندوكاران كشورمان در بازی های المپیك به كار گرفته ایم.

وی اضافه كرد:برنامه های ما زیرنظر كمیته ملی المپیك از ماه ها پیش آغاز شد و تا به اینجا به طور منظم پیش رفته است.

پولادگر در ادامه با اشاره به لغو اردوی تداركاتی تكواندوكاران

المپیكی كشورمان در فرانسه گفت: لغو اردوی تداركاتی در فرانسه به خاطر حجم كاری فدراسیون تكواندو فرانسه و شلوغی اردو در این كشور صورت گرفت و مسوولان فرانسوی به دلایل یاد شده اعلام كردند، توان فراهم كردن شرایط لازم برای برپایی اردوی ما را ندارند.

وی افزود: بلافاصله بعد از لغو این اردوی تداركاتی، امكان جایگزینی برنامه های دیگر را در دستور كار خود قرار دادیم كه در صورت امكان، محل دیگری برای برپایی اردوی تداركاتی در نظر گرفته خواهد شد.

به گفته رییس فدراسیون تكواندو، ‌در حال حاضر تمرینات به صورت كاملا فشرده و منظم زیر نظر كادر فنی در حال برگزاری است و اكنون مربیان در مرحله سرعتی، اصلاح تاكتیك ها و تكنیك های افراد منتخب هستند.

پولادگر اضافه كرد: با تمهیدات در نظر گرفته شده، انشاء الله نمایندگان تكواندوی ایران با آمادگی كامل در بازی های المپیك لندن حضور خواهند یافت.

وی در خصوص امكانات در نظر گرفته شده از سوی فدراسیون تكواندو برای اعضای تیم ملی تكواندو ایران گفت: همه ملی پوشان دارای حقوق هستند و شرایط اردویی آنان اعم از تغذیه، امكانات تمرینی و محل اسكان بسیار عالی است.

پولادگر در خصوص حمایت های وزارت ورزش و جوانان گفت:‌ با مساعدت خوب مسوولان وزارت ورزش و جوانان برای نخستین بار

ما مساله ای به عنوان مشكل پرداخت بودجه در ابتدای سال نداشتیم و به رغم اینكه بخش عمده ای از فعالیت های ما در سه ماهه اول امسال انجام شده اما بودجه لازم به فدراسیون تكواندو واریز شده و خوشبختانه مشكلی از این نظر نداریم.

ورزشی. **‌ 1647 ** 1589



:: برچسب‌ها: فلوریدا ,
:: بازدید از این مطلب : 341
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

مصاحبه آقای مرسی با خبرگزاری فارس پیش از آنکه تکذیب شود شک و تردید آفریده بود

انتشار پی در پی اخبار نامتعارف و جنجالی از خبرگزاری فارس که سرنوشتی جز تکذیب نمی یابند، این گمانه را ایجاد کرده که شاید این خبرها آگاهانه و عمدی منتشر می شوند و نه به دلیل سهو و اشتباه.

دیروز (دوشنبه) خبرگزاری فارس، گفتگویی اختصاصی با محمد مرسی، رئیس جمهور منتخب مصر روی خروجی خود قرار داد که بلافاصله در سراسر جهان نقل شد و بازتاب گسترده ای پیدا کرد اما در فاصله کوتاهی، سخنگوی آقای مرسی به دفتر بی بی سی در قاهره گفت که چنین گفتگویی اصلا صورت نگرفته است.

این "گفتگو" حتی پیش از آنکه تکذیب شود، شک و تردید آفریده بود؛ نخست اینکه اساسا محمد مرسی در روزهای اخیر از هر مصاحبه ای، حتی با رسانه های معتبر و مهم داخل و خارج مصر پرهیز کرده بود و غیرطبیعی می نمود که او، آن گونه که خبرگزاری فارس اعلام کرده، درست چند ساعت پیش از آنکه نامش به عنوان رئیس جمهور اعلام شود و در شرایطی که حساسترین و پرفشارترین ساعتها را می گذراند، نخستین گفتگویی را که قرار بود پس از اعلام ریاست جمهوری اش منتشر شود نصیب رسانه ای کرده باشد که در مصر گمنام و نا آشناست.

مهمتر از آن، محتوای "گفتگو" بود که با اظهارات و موضعگیریهای اعلام شده و رسمی محمد مرسی در تعارض قرار داشت:

فارس از محمد مرسی نقل کرده بود که اگر رئیس جمهور شود، در گسترش رابطه با ایران خواهد کوشید، حال آنکه آقای مرسی دو هفته پیشتر، در یکی از سخنرانیهای انتخاباتی اش که ویدئوی آن در سایت یوتیوب موجود است گفته بود که مسئول دفتر حفاظت منافع ایران در قاهره، "شب و روز" می کوشد با او دیدار کند" اما او تا زمانی که ایران موضع خود را در قبال سوریه تغییر ندهد، حاضر نیست دیدار با این دیپلمات ایرانی را بپذیرد.

سه شنبه گذشته، یاسر علی، سخنگوی محمد مرسی به خبرگزاری رویتر گفته بود که نخستین کشوری که محمد مرسی به عنوان رئیس جمهور از آن دیدار رسمی خواهد کرد، عربستان سعودی است اما در "گفتگوی" خبرگزاری فارس با محمد مرسی، این خبر تکذیب شده، یعنی در حقیقت، آقای مرسی اعتبار سخنگوی خود را زیر سؤال برده، آن هم در حالی که یک هفته از انتشار سخنان سخنگویش می گذرد و کسی این سخنان را تکذیب نکرده بود.

همچنین، خبرگزاری فارس از محمد مرسی نقل کرده که او به دنبال تجدید نظر در پیمان صلح کمپ دیوید خواهد بود، حال آنکه درست در شب پیش از انتشار این "گفتگو"، محمد مرسی بر پایبندی خود به این پیمان تأکید کرده و پیشتر هم اگر از تعدیل پیمان کپی دیوید سخنی گفته بود، آن را مشروط به این کرده بود که آمریکا کمکهای خود را به مصر قطع کند و در واقع با پیش قدم شدن در نقض پیمان، این حق را هم برای مصر ایجاد کند که دست به نقض پیمان کمپ دیوید بزند.

خبرگزاری فارس برای اثبات اعتبار آنچه تحت عنوان گفتگو با محمد مرسی منتشر کرده، صدای این مصاحبه را در سایت خود قرار داد اما در محافل رسانه ای مصر حتی نسبت به اینکه این صدا واقعاً از آن محمد مرسی باشد هم ابراز تردید شد و کمکی به اثبات ادعای خبرگزاری فارس نکرد.

کذب اما تأثیرگذار

یکشنبه هفته گذشته (بیست و نهم خرداد) خبرگزاری فارس در خبر دیگری که سرنوشتی مشابه یافت، به نقل از "منابع مطلع"، از رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین در خاک سوریه خبر داد. این خبر بازتاب چشمگیری یافت، در سراسر جهان نقل شد، موافق و مخالف موضعگیریها کردند و تحلیلگران تحلیلها، اما هر سه دولت روسیه، چین و سوریه، آن را تکذیب کردند.

اما نکته مهم آنکه، بازتابی که این خبر، بخصوص در جهان عرب پیدا کرد و واکنشهایی که برانگیخت چنان ابعاد وسیعی یافت که تکذیب آن هم نتوانست جلو ادامه واکنشها و تحلیلها را بگیرد.

در عالم رسانه، خبر هر اندازه هم که بی اساس باشد، از تکذیبیه اش اثرگذارتر است: چه بسیار خبرهایی که عنوان اصلی و درشت صفحه نخست روزنامه ها می شوند اما تکذیبیه شان در گوشه ای از یکی از صفحات کم اهمیت تر جا می گیرد. شبکه های رادیویی و تلویزیونی اصل خبر را بارها در سرخط اخبار پخش می کنند اما تکذیبیه در زمانهای کم اهمیت تر و با تکرار کمتری پوشش داده می شود. مهمتر آنکه، تا تکذیبیه بیرون بیاید، خبر اثر خود را بر افکار عمومی گذاشته و واکنشهایی برانگیخته که به خودی خود می تواند خبرهای دیگری بیافریند.

خبر رزمایش نظامی در سوریه توانست در فضای رسانه ای جهان عرب موجی ایجاد کند و افکار عمومی توده های عامه مردم را که چه بسا تکذیب این خبر را دنبال نکرده باشند تحت تأثیر قرار دهد. اظهاراتی که از محمد مرسی نقل شده هم می تواند بر افکار عمومی داخل ایران اثرگذار باشد، آن هم در شرایطی که مقامات جمهوری اسلامی می کوشند برای مردم خود که کشورشان روز به روز بیشتر در انزوا فرو می رود، پیروزی اسلامگرایان در مصر را نوید بخش یافتن دوست و متحدی تازه و مهم برای ایرانیان جلوه بدهند.

بدین ترتیب، این گمانه تقویت می شود که چه بسا خبرگزاری فارس با علم به همین اثرگذاری و آگاهانه دست به انتشار چنین خبرهایی می زند.

جنگ نرم

نکته دیگر اینکه، خبر مربوط به رزمایش سوریه را رسانه ای منتشر کرده که به وابستگی به سپاه پاسداران شهرت دارد، سپاهی که متهم به همکاری در سرکوب مخالفان حکومت سوریه است و بدیهی است اگر رزمایشی با شرکت ایران در سوریه در کار باشد، از بازیگران اصلی آن خواهد بود.

بسیار بعید به نظر می رسد که در رسانه ای منسوب به سپاه، خبری که مستقیماً به این نهاد نظامی مربوط می شود، آن هم خبری با چنین اهمیت، تنها در نتیجه یک"گاف" یا سهو و اشتباه، از فیلترهای ضخیم سردبیری خبرگزاری فارس عبور کرده باشد.

سپاه پاسداران که خبرگزاری فارس به آن منسوب است، رسماً بخشی از نیروهای خود را مأمور مبارزه در "جنگ نرمی" کرده که منطقه عملیاتی آن، عرصه رسانه است.

رسم جنگ این است که باید تاکتیکهای دشمن را شناسایی کرد و آموخت و علیه همان دشمن به کار گرفت. در سخنرانیها و مصاحبه های "کارشناسان رسانه ای" جمهوری اسلامی، فراوان شنیده می شود که یکی از تاکتیکهای "دشمن" در "جنگ نرم" را انتشار اخبار کذب در لابلای اخبار درست می دانند.

در حالی که خبرهایی همچون رزمایش نظامی در سوریه و مصاحبه با محمد مرسی، با وجودی که تکذیب شدند، اثرگذار هم بودند و موجی برانگیختند، شاید اگر فرض کنیم طراحان عملیات مبارزه با "جنگ نرم" در سپاه پاسداران به فکر استفاده از "تاکتیک" انتشار اخبار کذب اما تأثیرگذار افتاده اند، چندان به بیراهه نرفته باشیم.

نزاع جناحی

در هر دو مورد خبر رزمایش نظامی در سوریه و مصاحبه با محمد مرسی، خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی، تکذیب این خبرها را نقل و حتی خبرگزاری فارس را متهم کرد که "به سوء تفاهمهای امنیتی در محیط پیرامونی جمهوری اسلامی ایران" دامن می زند.

این موضع گیری ممکن است این سؤال را ایجاد کند که اگر انتشار اخبار کذب از خروجی خبرگزاری فارس، به صورت آگاهانه و عمدی انجام می گیرد و بخشی از برنامه های نظامی و امنیتی ایران است، پس چرا خبرگزاری رسمی ایران در مقابلش موضع می گیرد؟

پاسخ این پرسش را می توان در رویارویی سپاه پاسداران و دولت محمود احمدی نژاد یافت که مدتی است در قالب دو جناح مخالف و رقیب درآمده و علیه یکدیگر صف آرایی کرده اند، دو جناحی که اختلاف نظر خود را در مورد "امنیت محیط پیرامون جمهوری اسلامی ایران" پنهان نمی کنند و جای تعجب ندارد اگر در هر فرصتی، ارگانهای مطبوعاتی یکدیگر را هم به دروغ پراکنی متهم کنند.



:: برچسب‌ها: استرالیا , عکس , بارسلونا ,
:: بازدید از این مطلب : 396
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش ایرنا ، مجلس هشتم، در آخرین سال فعالیت خود، قانونی را تصویب كرد كه بر اساس آن، تنها كسانی می توانند نامزد نمایندگی مجلس شورای اسلامی شوند كه دارای مدرك كارشناسی ارشد یا معادل آن باشند و بر همین اساس انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی طی دو مرحله در 12 اسفند سال گذشته و دیگری در 15 اردیبهشت سال جاری برگزار شد ، پس بنای مجلس نهم 'مجلس كارشناسان ارشد ' شد.

با ابطال دو حوزه انتخابیه در دماوند و تنكابن ،مجلس نهم به جای 290 نفر با 288 نماینده فعالیت خود را در هفتم خرداد ماه آغاز كرد.

در بررسی این بررسی آماری ، از بین 288 نماینده مجلس نهم تنها 90 نفر 'مدرك دكترا' داشته و حدود نه نفر نیز دانشجوی دكترا هستند .

همچنین از این میان ، 115 نفر مدرك كارشناسی ارشد دارند.

از بین 288 نماینده در خانه ملت تنها 37 نفر دارای مدرك تحصیلی در 'سطح كارشناسی' بوده ،كه این نمایندگان از بند شروط نمایندگان برای انتخابات در مجلس نهم مبنی بر اینكه كسانی كه از سابقه اجرایی پنج ساله و سابقه نمایندگی برخوردار هستند می توانند با مدرك كارشناسی به مجلس راه یابند، استفاده كرده اند .

همچنین 34 نماینده مجلس نیز از' تحصیلات حوزوی' برخودار هستند.

**كمیسیونی كه تمامی اعضا آن دكتر هستند

بر اساس این گزارش، تمامی اعضای كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی دارای مدرك تحصیلی دكترا هستند.

**كمیسیونی كه بیشترین كارشناسان ارشد را دارد

در بین كمیسیون های مجلس نهم ،كمیسیون اقتصاد با 25 عضو ، 16نماینده دارای مدرك كارشناسی ارشد را در خود جای داده است .

**بیشترین و كمترین دكترا

در تمام كمیسیون ها ، نمایندگانی كه دارای مدرك دكترا هستند حضور دارند اما دراین میان كمیسیون بهداشت و درمان با 19 عضو به عنوان بیشترین نماینده با مدرك دكترا و كمیسیون قضایی و اصل نود هر كدام با دو نماینده به عنوان كمترین نماینده دارای مدرك دكترا شناخته شدند.

**كمیسیون های خالی از روحانیون مجلس

از بین چهارده كمیسیون در مجلس شورای اسلامی تنها سه كمیسیون برنامه و بودجه ،كمیسیون بهداشت و درمان و كمیسیون عمران هستند كه نمایندگان قشر روحانی در آن حضور ندارند.

**كمیسیونی كه بیشتراعضای آن قشر روحانی است

از بین چهارده كمیسیون مجلس ، در حدود یازده كمیسیون نمایندگان روحانی حضور دارند و در این بین تنها كمیسیون فرهنگی مجلس هست كه ازمیان دوازده عضو ، هشت نفر از اعضای آن را روحانیون در برمی گیرد.

** تنها نماینده ای كه مدرك فوق دیپلم دارد

از بین 288 نماینده در مجلس شورای اسلامی تنها یك نماینده از طیف آشوری و كلدانی مدرك فوق دیپلم هتلداری از دانشگاه علامه طباطبایی دارد كه چهاردوره متوالی نماینده مجلس بوده است.

** اساتید دانشگاه در مجلس نهم

از بین 288 نماینده مجلس نهم بالغ بر 80 نفر استاد دانشگاه هستند و تقریبا یك سوم وكلای ملت را اساتید دربرگرفته اند.

**وزرایی در قامت نمایندگی

مجلس نهم نیز در تركیب نمایندگی خود سه وزیر سابق به نام های سید مسعود میركاظمی وزیر سابق بازرگانی و نفت در دولت های نهم و دهم،محمد مهدی زاهدی وزیر سابق علوم و عبدالرضا مصری وزیر سابق كار،تعاون و رفاه را جای داد.

همچنین علاوه بر این سه وزیر، سه وزیر دیگر كه در دوره های گذشته به نامهای حسین مظفر ، علیرضا مرندی و مسعود پزشكیان كه وزرای بهداشت بودند ،دراین دور به جمع وزرای دیگر در مجلس پیوستند.

سیام/9250**



:: برچسب‌ها: کریسمس ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش روز سه شنبه مركز اطلاع رسانی وروابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، حمید رضا حاجی بابایی درجمع پنج هزار نفر از فرهنگیان شیراز اظهار داشت: معتقدیم تحول 100 درصد دگرگونی ایجاد می كند و معنای تحول نیز این است كه بتوانیم در زمینه های مختلف تغییرات محسوسی ایجاد كرده و به سرانجام مطلوب برسانیم.

وی به مصداق هایی از تحول بنیادین اشاره كرد و افزود: تحول بنیادین برنامه، نقشه، پژوهش، تلاش و فكر می خواهد و باید بیش از پیش با برنامه ریزی به دنبال تحقق آن باشیم.

این وزیر دولت دهم در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان كرد: معتقدیم تحول در آموزش و پرورش باید با جدیت تمام دنبال شود و از اجرای این مهم غافل نشویم تا به چشم اندازهای تعلیم و تربیت دست یابیم.

وی گفت: اجرای طرح تحول بنیادین،حاصل سال های سال تلاش مجدانه شورای عالی آموزش و پرورش بوده و بر روی این طرح مهم تحقیق و پژوهش های بسیاری از سوی كمیسیون تعلیم و تربیت، شورای عالی انقلاب فرهنگی، كمیسیون تخصصی حوزه علمیه قم و بیش از 300 پژوهشگر است.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان كرد نقشه جامع علمی كشور با توجه به اهمیت آن در 13 جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد و این در حالی است كه سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش در 23 جلسه مورد بررسی قرار گرفته و به تصویب رسید.

وی با بیان اینكه سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش امروز به عنوان قانونی جامع در حوزه علم و تربیت تبدیل شده و پشتوانه چندین سال كار علمی و تخصصی است گفت: از 221 اقدام نقشه جامع علمی كشور 57 اقدام مهم آن به عنوان نقشه راه و سند مربوط به آموزش و پرورش است تا در سند چشم انداز 20 ساله كشور به آن دسترسی پیدا كنیم.

وزیر آموزش و پرورش تاكید كرد هر آنچه امروز در آموزش و پرورش صورت می گیرد بر اساس پشتوانه علمی و قانونی است و همه اینها نشات گرفته از سند تحول بنیادین است.

اجتمام ** 1569



:: برچسب‌ها: وابسته به تکزاس , اتومبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 360
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

دكتر 'عباس ابراهیمی' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: پروژه تدوین سند سیاستگذاری و ره نگاشت هوافضای كشور از دو سال گذشته درستاد آغاز شد و دارای دو بخش سند سیاستگذاری و ره نگاشت بود.

وی درباره تدوین سند سیاستگذاری فناوری هوافضای كشور گفت: كلیات این سند استخراج شده است و شامل چشم انداز، سیاست های كلان و اهداف كلان است. پیش نویس این سند سال گذشته رونمایی شد و در حال حاضر این پیش نویس در حال طی مسیر برای تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

دبیر ستاد توسعه فناوری هوافضا در بخش دیگری از سخنان خود در باره تدوین بخش 'ره نگاشت سند توسعه هوافضای كشور' گفت: این ره نگاشت شامل چهار بخش هوایی، هوانوردی، فضایی و سایر فناوری​های مرتبط است كه بناست درنیمه نخست سال جاری نهایی شود.

ابراهیمی پیگیری تصویب سند و تشكیل دبیرخانه دائمی جهت پایش آن و تدوین ره نگاشت حوزه​های مختلف و بازنگری شاخص​ها جهت دومین ارزیابی موقعیت كشور در منطقه و جهان از دیگر برنامه های ستاد توسعه فناوری هوافضا دانست.

علمی**9190**1544



:: برچسب‌ها: عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 426
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

محمد مرسی نخستین رییس جمهور غیر نظامی مصر است

محمد مرسی، رییس جمهور جدید مصر، در پی پیروزی اش در انتخابات ریاست جمهوری مردم مصر را به اتحادی ملی فراخواند.

آقای مرسی که نامزد مورد حمایت اخوان المسلمین بود، ۵۱.۷۳ درصد آرا و آقای شفیق، نخست وزیر سابق، ۴۸.۲۷ درصد کل آرا در مرحله دوم را به خود اختصاص دادند. به این ترتیب محمد مرسی نخستین رئیس جمهور غیرنظامی مصر محسوب می شود.

ژنرال طنطاوی، رئیس شورای نظامی مصر و رهبران کشورهای جهان ابن پیروزی را به محمد مرسی تبریک گفتند. باراک اوباما، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا در تماسی تلفنی با آقای مرسی پیروزی او را در انتخابات تبریک گفت و تاکید کرده که مصر باید "ستون صلح منطقه" باشد.

رئیس‌جمهوری تازه مصر کیست؟

محمد مرسی "رئیس‌جمهوری منتخب مصر" از همه مقام‌هایش در گروه اخوان‌المسلمین کناره‌گیری کرد. او همچنین با عمل به وعده انتخاباتی‌اش، از ریاست حزب آزادی و عدالت هم استعفا داد. اما این رئیس‌جمهوری تازه کیست و چه دیدگاه‌هایی دارد؟

برای پخش این فایل، نرم افزار "جاوا اسکریپت" باید فعال شود و تازه ترین نسخه "فلش" نیز نصب شده باشد

بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، مصر روزهای پر اضطراب و پر کشمکشی را گذراند؛ قرار بود نتیجه انتخابات مصر روز پنجشنبه، ۲۱ ژوئن اعلام شود، اما بعد از آن که هر دو نامزد حاضر در رقابت‌ها اعلام پیروزی کردند، اعلام نتیجه به تاخیر افتاد و هیات عالی نظارت بر انتخابات اعلام کرد که "به دلیل کثرت شکایات" دو رقیب انتخاباتی علیه یکدیگر و زمان لازم برای رسیدگی به این شکایات، اعلام نتیجه شمارش آراء در موعد مقرر امکانپذیر نیست. در نهایت در پی تجمع دهها هزار نفر از مردم مصر در میدان تحریر قاهره بالاخره کمیسیون انتخابات مصر، روز گذشته، یکشنبه ۲۴ ژوئن محمد مرسی، نامزد مورد حمایت اخوان المسلمین را پیروز انتخابات ریاست جمهوری این کشور اعلام کرد.

محمد مرسی، ۶۰ ساله، متاهل و دارای چهار فرزند است. او که در آمریکا تحصیل کرده است در دانشگاه در رشته مهندسی تدریس می کند. آقای مرسی رهبر حزب عدالت و آزادی وابسته به اخوان‌المسلمین است و در فاصله سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ میلادی نماینده مستقل پارلمان مصر بوده است. "ثبات، امنیت، عدالت و موفقیت" زیر چتر یک پرچم اسلامی، شعار انتخاباتی رییس جمهور منتخب مصر در رقابت با رقبای انتخاباتی اش بود.

دهها هزار نفر از هواداران اخوان المسلمین به خاطر کسب این پیروزی توسط محمد مرسی، یکشنبه شب تا صبح دوشنبه در میدان تحریر قاهره به هلهله، پایکوبی و آتش بازی پرداختند.



:: برچسب‌ها: گل , فیلم ,
:: بازدید از این مطلب : 385
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

گستره روابط ایران و ونزوئلا كم مانند است. به ندرت می توان كشورهایی یافت كه تا این درجه همكاری و اعتماد متقابل یبن آنها حاكم باشد. مساله ای كه آمریكا به عنوان كشوری كه منطقه آمریكای لاتین را حیات خلوت خود می داند نگران كرده است.

امروزه ایران و ونزوئلا با هزاران كیلومتر فاصله تبدیل به متحدانی نزدیك شده اند به نحوی كه چاوز در این مورد گفته است: 'ما در هر شرایطی در كنار ایران خواهیم ایستاد'. محمود احمدی نژاد رییس جمهور اسلامی ایران در جریان سفر 5 روزه خود به آمریكای لاتین جمعه شب 2 تیر وارد 'كاراكاس' پایتخت ونزوئلا به منظور دیدار با 'هوگو چاوز' رییس جمهور این كشور شد و شنبه 3 تیر به كشور بازگشت.

وی در مراسم استقبال رسمی در كاراكاس در مورد روابط دو كشور گفت: 'مسوولان دو كشور با گفتگو هر راهی را كه در جهت پیشرفت، رفع مشكلات و ایستادگی ملت‌ها مؤثر باشد بررسی و در خصوص آن فعالیت خواهند كرد. همچنین، هوگو چاوز رییس‌جمهور ونزوئلا نیز در این مراسم از جمهوری اسلامی ایران به عنوان كشوری تأثیرگذار و حائز اهمیت در عرصه بین‌الملل نام برد و اظهار داشت: قطعاً تهدیدها و تحریم‌ها علیه ایران بی‌اثر بوده و به جایی نخواهد رسید.

رییس‌جمهور ونزوئلا تصریح كرد: دولت و ملت ونزوئلا همواره پشتیبان و در كنار ملت ایران بوده و باقی خواهد ماند. هوگو چاوز همچنین با تأكید بر لزوم تقویت مناسبات و گسترش روابط میان ایران و ونزوئلا بر عزم مسوولان دو كشور برای ارتقاء سطح مناسبات همه جانبه تأكید كرد'. اگرچه سابقه روابط دیپلماتیك ایران و ونزوئلا به 50 سال پیش برمی‌گردد، اما این روابط در دولت های نهم و دهم چند برابر شده و حوزه های متعدد و متنوعی را در بر می گیرد، به نحوی كه پیش از این، اولین سفر رییس جمهوری كشورمان به منطقه آمریكای لاتین در 26 شهریور 1385 بوده كه 6 بار آن به ونزوئلا بوده است.

**روابط ایران و ونزوئلا: همكاری های چندبعدی

--------------------------------------------------

در دهه اخیر روابط ایران با دولت های آمریكای لاتین وارد مرحله جدیدی شده است. از ویژگی های مهم این دوره، تقویت روابط سیاسی و اقتصادی دولت ایران با اكثر دولت های آمریكای لاتین، از جمله برخی كشورها نظیر ونزوئلا بوده است. روابط بین ایران و ونزوئلا تركیبی از دستاوردهای واقعی و حمایت های دیپلماتیك است. در این زمینه ایران و ونزوئلا در راستای گسترش روابط فی مابین توافقات گسترده ای به ویژه در موضوعات انرژی به امضا رسانده اند، توافقاتی شامل گسترش میدان های نفتی، احداث كارخانه های گوناگون و موارد متعدد دیگر. گسترش روابط ایران با ونزوئلا منجر به آن شده است كه ونزوئلا در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از حق ایران برای دستیابی به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای دفاع می‌كند. این كشور در سازمان ملل متحد بارها از مواضع ایران در دستیابی به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای دفاع كر‌‌ده‌ است. روسای جمهور ایران و ونزوئلا در سال های اخیر بارها با یكدیگر ملاقات نموده و سفرهای متعددی را در راستای گسترش روابط فی مابین ترتیب داده اند.

در این چهارچوب همكاری های جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا در حوزه های زیر بررسی می شود:

-همكاری در ابعاد دفاعی

همكاری های دفاعی ایران و ونزوئلا در سال 2009(1388) با سفر 'مصطفی محمدنجار' وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران به ونزوئلا و دیدار با 'رامون كاریزالس' معاون رییس جمهور و وزیر دفاع ونزوئلا مرحله جدیدی از گسترش را تجربه كرد. در این دیدار با امضای تفاهم نامه همكاری های دفاعی روابط دو كشور بیش از پیش گسترش پیدا كرد. همكاری در زمینه آموزش و تبادل تجربیات دفاعی ازجمله مفاد این تفاهم نامه بود. این نخستین سفر یك وزیر دفاع ایران به ونزوئلا پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود. وزیر دفاع كشورمان در این دور از مذاكرات با اشاره به اشتراكات دو كشور، روابط دفاعی ایران و ونزوئلا را راهبردی و ناشی از اراده رهبران عالی دو كشور خواند و گفت: این روابط در چارچوب تحكیم و تقویت ثبات و امنیت پایدار در منطقه و جهان پایه‌ریزی شده است. همچنین، رامون كاریزالس معاون رییس جمهور و وزیر دفاع ونزوئلا نیز در این دیدار اظهار داشت: ونزوئلا به تقویت روند همكاری‌های دفاعی با ایران توجه و اهتمام ویژه‌ای دارد. نمود این همكاری ها را می توان در ساخت پهباد با كمك مهندسان ایرانی دید. در این زمینه، رییس جمهوری ونزوئلا در مراسم رونمایی از اولین پهباد ساخت این كشور گفت: 'كشورش در قالب همكاری‌های دفاعی، با كمك جمهوری اسلامی ایران و دیگر هم پیمانان ونزوئلا، پهپاد یا هواپیمای بدون سرنشین تولید می‌كند'.

هوگو چاوز با اشاره به طرح تحقیق درباره تولید پهپاد در ونزوئلا، گفت: 'البته كه ما مشغول این كار هستیم، و پیگیری آن را حق خود می‌دانیم'. یك افسر ارتش ونزوئلا كه به همراه هوگو چاوز در گفت‌و‌گوی مطبوعاتی حضور داشت، با اشاره به پروژه‌های در دست انجام ونزوئلا از جمله تولید پهپاد و كارخانه اسلحه و مهمات سازی در كشورش اعلام كرد: 'این ادوات همه در این كشور و با نظارت مهندسان نظامی خودمان كه در كشور خواهر، ایران آموزش دیده‌اند ساخته شده‌اند'.

- همكاری بر ضد رژیم صهیونیستی:

مواضع هوگو چاوز در مخالفت با سیاست های خارجی رژیم صهیونیستی، موجب شد محبوبیت چاوز در جهان اسلام افزایش یابد. وی این رژیم را به علت توسل به اقدامات نظامی بر ضد فلسطینیان و نیز جنگ سال 2006 در لبنان، یك دولت 'آدمكش' لقب داد. در این زمینه و به نقل از خبرگزاری رویترز، 'هوگو چاوز ' در دیدار با 'بشار اسد' در تیرماه 1389، تأكید كرد كه رژیم صهیونیستی 'بازوی آدمكش' آمریكا است و تهدیدی برای همه محسوب می‌شود. وی در این دیدار رژیم صهیونیستی را یك رژیم آدمكش دانست كه به عنوان بازوی آدمكش برای آمریكا عمل می‌كند و پیش‌بینی كرد كه این رژیم روزی بر سرجای خود نشانده می‌شود. رییس‌جمهوری ونزوئلا تأكید كرد: 'اسرائیل، به بازوی آدمكش آمریكا تبدیل شده است، هیچ‌كس تردیدی در این باره ندارد و اسرائیل تهدیدی برای همه ما است'.

- همكاری در ابعاد انرژی:

شاید بتوان شاه بیت مثنوی روابط جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا را توسعه روابط دو كشور در بخش انرژی خواند، روابطی كه ناظران آن را معجونی از دستاوردهای واقعی و حمایت های لفظی دیپلماتیك می دانند و با تحولات اخیر جهانی به گرمی بیشتر گراییده است. گوشه ای از مشاركت این دو عضو اوپك در پروژه های بخش انرژی كه به درجه بالایی از تنوع و تكثر رسیده را می توان امضای تفاهم نامه و قراردادهایی در زمینه ساخت واحدهای پتروشیمی، تاسیس شركت های مشترك نفتی، سرمایه گذاری در طرح توسعه میادین نفت و گاز، ساخت كارخانه ال.ان.جی، ایجاد ناوگان كشتیرانی نفتی مشترك و ساخت نفتكش دانست. دو كشور در سال 2010 (1389) بر سر سرمایه گذاری 760 میلیون دلاری در بخش انرژی دو كشور به توافق هایی دست یافتند. ونزوئلا نیز قول داد روزانه بیست هزار بشكه بنزین به ارزش در مجموع 800 میلیون دلار به ایران صادر كند.

-همكاری در ابعاد تجاری:

میزان صادرات ونزوئلا به ایران در مقایسه با واردات این كشور از تهران تنها بخش كوچكی را تشكیل می دهد. دراین میان دو كشور روابط خود را با امضای حدود 200 سند همكاری دو جانبه و 80 توافق نامه و بیش از 180 قرارداد گسترش داده اند. به طوری كه توسعه مراودات در هیچ زمینه ای مغفول نمانده و ایران را پس از چین، ركورددار قراردادهای اقتصادی با ونزوئلا كرده است؛ در این قراردادها، همه چیز یافت می شود: همكاری در زمینه های كشاورزی(تولید و كاشت برنج وفراوری ذرت)، شیلات و آبزیان، مسكن(احداث 10 هزار واحد مسكونی توسط ایران در ونزوئلا) همزمان با سفر اخیر رییس‌جمهور به ونزوئلا 384 واحد مسكونی از طرح‌های ساخت مسكن به دست مهندسان ایرانی در این كشور افتتاح شد و در اختیار مالكان آنها قرار گرفت. راه و ترابری(طراحی و احداث راه های جدید و راه اندازی خط پرواز مستقیم تهران- كاراكاس توسط ماهان ایر و پروازهای تهران –دمشق-كاراكاس توسط كانویاسا و ایران ایر)، صنعت و معدن(تولید خودرودر پروژه ونیراتو و پروژه سیمان)، محیط زیست، مالی(تشكیل صندوق مالی دو ملیتی و بانك مشترك كه با سوال نمایندگان مجلس از وزیر امور اقتصادی و دارایی مواجه شد)، گردشگری و حمل و نقل.

**جمع بندی

--------------

در حالی روابط جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا در سال های اخیر به طور مداوم گسترش یافته كه فضای رویكردی ایجاد شده میان دو كشور این مناسبات را باثبات تر ساخته است. امروز 'عدالت خواهی' و 'مخالفت با نظام سلطه' بیش از هر عامل دیگر به نقاط اشتراكی تبدیل شده كه طی سال های اخیر روابط ایران با ونزوئلا را نزدیك تر و رو به جلو كرده است. در این چارچوب، بدون شك مبارزه با امپریالیستی به نام ایالات متحده آمریكا و منافع اقتصادی و تجاری، روابط دوجانبه را می توان موتور پیش برنده روابط ایران با این كشور در زمان حاضر نامید. در این زمینه، رییس جمهور كشورمان در مذاكرات مشترك هیات های عالیرتبه ایران و ونزوئلا اظهار داشت: 'همه ملت ها باید بر ایجاد نظمی جدید در جهان، مبتنی بر عدالت خواهی و آزادی طلبی مشاركتی سازنده داشته و با گسترش همكاری میان یكدیگر در مسیر عزت و پیشرفت روز افزون گام بردارند. وی با یادآوری همكاری های موجود میان دو كشور در بخش های مختلف از جمله كشاورزی، صنعت، تجارت، علم و فناوری، مسكن و انرژی تصریح كرد: خوشبختانه روابط و مناسبات موجود میان ایران و ونزوئلا در بالاترین سطح ممكن است و دو كشور به بهترین شكل از ظرفیت های موجود در راستای گسترش مناسبات همه جانبه استفاده و بهره برداری می كنند'. در پایان می توان تأكید كرد كه روابط رو به گسترش ایران و ونزوئلا را می توان روابطی چندبعدی نامید كه دو كشور در ابعاد مختلف تلاش می كنند تا در جهت تغییر فضای بین المللی از یكجانبه گرایی به سمت چندجانبه گرایی حركت اقدام كنند.

تحقیق**2040**9123



:: برچسب‌ها: مدل , بارسلونا ,
:: بازدید از این مطلب : 380
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش ایرنا به نقل از سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو)، 'غلامرضا شافعی' در جریان بازدید از پیشرفت چند فاز پارس جنوبی تاكید كرد: ایدرو باید با تسریع در اجرای فازهای پارس‌ جنوبی و جبران عقب‌ ماندگی‌ها، نشان دهد كه سازمانی صاحب برند و پیشرو در اجرای پروژه های بزرگ نفت و گاز است.

وی گفت: ایران با در اختیار داشتن حدود 11 درصد ذخایر نفت قابل برداشت جهان و 17 درصد ذخایر گاز جهان، رتبه نخست مجموع ذخایر نفت و گاز دنیا را از آن خود كرده است.

شافعی با استناد به آمارهای رسمی پیش‌ بینی كرد كه حداقل تا 80 سال آینده نفت و تا 150 سال دیگر گاز برای تولید و صادرات در اختیار داشته باشیم.

وی تصریح كرد: با توجه به آمار و ارقام یاد شده، سرمایه‌گذاری در صنعت برای كشور حیاتی بوده و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در همین حال، اشتغال‌زایی و تولید ثروت را برای كشور در پی خواهد داشت و بی دلیل نیست كه در برنامه های مختلف توسعه‌ای، مورد توجه مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است.

رئیس هیات عامل ایدرو در جمع مدیران فازهای پارس جنوبی با ذكر سوابق درخشان ایدرو در توسعه این فازها، افزود: مدیران ستادی باید با اعطای اختیارات كافی و حذف بروكراسی زاید اداری و عملیاتی، شرایط لازم را برای تسریع در اجرای پروژه ها فراهم آورند.

وی پس از این بازدید، در نشست مشتركی با وزیر نفت و مدیران شركت نفت و گاز پارس، درباره آخرین وضعیت پیشرفت فازهای ایدرو در پارس جنوبی و راهكارهای تسریع در اجرای این پروژه ها به گفت و گو نشستند.

اقتصام **1601**1594



:: برچسب‌ها: لا ,
:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 تير 1391 | نظرات ()