نوشته شده توسط : ipxrxt

'محمدرضا پور ابراهیمی' روز یكشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرگزاری جمهوری اسلامی با بیان این كه دشمن در حوزه های مختلف علیه ایران اسلامی كارهایی را آغاز می كند، افزود: امروز دشمن در حوزه مباحث اقتصادی به شكل مشهود علیه ایران دست به اقدام زده است.

وی گفت: دشمن در اول انقلاب با راه اندازی جنگ های داخلی در ایران و بعد از آن، تحمیل جنگ هشت ساله، تحریم ها و اقدامات دیگر درصدد براندازی نظام جمهوری اسلامی بوده است.

وی با اشاره به اعمال تهاجم فرهنگی و راه اندازی جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: امروز نیز دشمن در مباحث اقتصادی به شكل جدی وارد عرصه كارزار با نظام جمهوری اسلامی ایران شده است.

نایب رییس كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، افزود: این كه در این برهه، فلش دشمن رو به سوی مباحث اقتصادی است، الزاماتی را برای كشور فراهم می كند.

وی درباره این كه چه اقداماتی باید در حوزه اقتصادی كشور انجام شود، گفت: آغاز این رویكرد را رهبر معظم انقلاب اسلامی تبیین كرده و در چند سال اخیر بر محورهای اقتصادی به شكل ویژه اشاره و تاكید داشته اند.

پور ابراهیمی، تصریح كرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی، سال گذشته را به این دلیل به نام جهاد اقتصادی نامیدند كه كلمه جهاد، جایگاه برتری را برای تلاش خاص و بهتر در بحث اقتصادی كشور فراهم كند.

وی افزود: امروز حركت در حوزه اقتصادی به دلیل الزاماتی كه پیرامون ما به وجود آمده بویژه در بخش تحریم های اقتصادی بسیار حائز اهمیت است كه این اولویت بر اساس نگاه رهبری و مردم است.

نماینده مردم كرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری نامه های مردم كرمان در دور اول سفر رییس جمهوری به این استان، گفت: بیش از یك میلیون نامه در آن سال از سوی مردم به رییس جمهوری ارسال شد كه از این تعداد بیش از 75 درصد در حوزه مباحث اقتصادی و اشتغال و دریافت تسهیلات بانكی بود.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز به دلیل این كه دشمنان علاقه مند نیستند كه در حوزه مسایل اقتصادی، كشور ما به شكوفایی و اقتصاد متكی بر توانمندی ملی و داخلی برسد و می خواهند ایران اسلامی در فضای وابستگی به خارج از كشور بماند و از آن به عنوان ابزاری علیه نظام جمهوری اسلامی استفاده كنند، امسال را سال تولید ملی و حمایت از كار و سرمایه ایرانی، اعلام كرده اند.

وی تاكید كرد: در بسیاری از زمینه ها با توانمندی هایی كه در نظام جمهوری اسلامی وجود دارد، بخصوص توانمندی های حوزه منابع انسانی، می توان در كشور روی این اصل متمركز بود و در كنار آن از ظرفیت های منابع مادی نیز بهره برد.

پور ابرهیمی، منابع طبیعی و مادی و نیروی انسانی توانمند را دو عامل پیشرفت اقتصادی هر جامعه دانست و اظهار داشت: این دو عامل در كشور ما فراهم است و شاخص های توانمندی های مادی در كشور بیانگر این است كه كشور ما سرشار از امكانات است و در خصوص شاخص های نیروی انسانی نیز در دو دهه اخیر بشدت كار شده است.

نماینده كرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، افزود: جای افتخار است كه اعلام كنیم در كشور توانسته ایم در مباحث علمی و تخصصی كه پایه توسعه اقتصادی است، رتبه اول علمی منطقه را كسب كنیم، در حالی كه قرار بود در پایان سند 20 ساله چشم انداز 1404، كشور به رتبه اول علمی منطقه دست پیدا كند.

وی تاكید كرد: در بسیاری از حوزه های علمی، امروز ایران اسلامی رتبه های تك رقمی را از آن خود كرده و این پیشرفت ها بیانگر فراهم شدن ظرفیت ها است و ما می توانیم مسیر حركت را در توسعه اقتصادی فراهم كنیم.

وی با اشاره به این كه علاقه سرمایه گذاران نسبت به سرمایه گذاری در كشور ما زیاد است، بیان كرد: با این ظرفیت باید در اقتصاد كشور، منابع لازم را برای رسیدن به شاخص های اقتصادی فراهم كنیم.

وی گفت: بنابراین امروز دشمن در وضعیت موجود، به دلیل خصومت شان نسبت به پیشرفت های این نظام از محل تصمیم هایی كه بطور عمده تحریم های اقتصادی است به ما فشار وارد كرده اند.

پور ابراهیمی، افزود: دوم این كه مشكلات فعلی جامعه ما فارغ از تحریم های دشمن در حوزه مباحث اقتصادی و نیاز مردم به حل مشكلاتشان است.

وی اضافه كرد: سوم این كه امكانات سرشار از منابع مادی و انسانی ما حاكی از این است كه ما می توانیم پیشرفت های اقتصادی را در دستور كار قرار دهیم.

*** پایین بودن بهره وری یكی از دلایل بالا بودن بهای تمام شده كالا در ایران است

نایب رییس كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در ادامه این گفت و گو به بیان راهكارهای دستیابی به اهداف یادشده پرداخت و با طرح این پرسش كه چرا بهای تمام شده كالاها در ایران بالا است، گفت: پایین بودن بهره وری در ایران یكی از این عوامل است.

وی با مقایسه تولید ملی با تولید غیرملی و خارجی اعم از كالا و خدمات، این پرسش را مطرح كرد كه چرا برخی مواقع مصرف كالاهای خارجی در كشور با وجود تولید همان كالا در كشور بیشتر از كالاهای داخلی است.

نماینده كرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: كشورها در مسیر حركت اقتصادی خود به این سمت رفته اند كه در عرصه رقابت، محصولات را با بهای كمتری تولید كنند تا بتوانند در رقابت جهانی موفق شوند.

وی گفت: امروز وقتی به قیمت تمام شده محصولات نگاه می كنیم چند عامل اثرگذار را می بینیم و قیمت تمام شده محصولات كشور ما نسبت به محصولات مشابه كشورهای دیگر بیش از قیمت تمام شده همین محصولات در كشورهای خارجی است.

وی ادامه داد: نتیجه این شده كه محصولات ایرانی برای این كه بتوانند رقابت كنند از كیفیت محصول خود می كاهند و نتیجه این رقابت به نفع محصولات خارجی تمام می شود.

** تكنولوژی قدیمی، بزرگترین چالش بخش اقتصادی كشور است

نایب رییس كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، معادن مس را بزرگترین ظرفیت اقتصادی استان كرمان برشمرد، اما گفت: تكنولوژی های قدیمی به عنوان بزرگترین چالش بخش اقتصادی كشور است.

وی اظهار داشت: بسیاری از كشورها با وجود نداشتن معادن مس و با حمل این مواد به كشور خود به بزرگترین صادر كننده مس تبدیل شده اند.

وی با اشاره به این كه تكنولوژی تولید مس در ایران به چند دهه قبل بر می گردد، افزود: این وضعیت، رقابت در بازار جهانی را امكان پذیر نمی كند.

پور ابراهیمی، تصریح كرد: تولید و بهره وری در كشور ما ناشی از عوامل مختلف و نسبت به متوسط جهانی پایین تر و بهای تمام شده كالا بالاتر است و این قدرت رقابت را از ما گرفته است.

مدرس دانشگاه تهران از این موارد به عنوان مولفه های آسیب شناسی یاد كرد و اظهار داشت: یكی از عوامل اثرگذار در بهای تمام شده در تولید ملی این است كه واحدهای اقتصادی ما با چه نرخی تامین مالی می كنند.

وی گفت: ما برای رسیدن نرخ های تامین مالی كمتر كه بنگاه ها بتوانند اقتصادی تر عمل كنند و در رقابت های جهانی كم نیاورند برنامه ریزی كردیم كه در پایان برنامه چهارم توسعه به نرخ های تك رقمی در اقتصاد كشور برسیم.

نایب رییس كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، افزود: اگر می خواهیم در سال تولید ملی در مباحث اقتصادی اقدامات اساسی انجام دهیم برای رسیدن به شاخص هایی كه رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح كردند، باید این موانع را رفع كنیم.

وی همچنین اقتصاد دانش بنیان را حلقه مفقوده اقتصاد معرفی كرد و گفت: این كه امروز ما به ظرفیت های عظیم علمی در كشور رسیده ایم در حالی كه از آن ها برای خلق ثروت در اقتصاد استفاده نمی شود، درست نیست.

پور ابراهیمی، با اشاره به این كه همه می خواهند بودجه پژوهش را افزایش دهند، گفت: سهم پژوهش نیز باید در تولید ثروت محاسبه شود و اگر این رابطه برقرار نباشد علم نافع نیست.

وی گفت: علم نافع، علمی است كه بتواند منافع ملی، ثروت ملی و سرانه رفاه جامعه را افزایش دهد.

نماینده مردم كرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، تاكید كرد: موضوع جدیدی كه در بحث اقتصاد مطرح می شود اقتصاد دانش بنیان است كه این اقتصاد مبتنی بر خلق مزیت های نسبی است.

نایب رییس كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با بیان این كه عقبه نگاه علمی، اقتصاد دانش بنیان است، اظهار داشت: حلقه مفقوده تولید علمی اقتصاد دانش بنیان و رسیدن به شاخص هایی است كه می توانند به اقتصاد كشور كمك كنند.

وی با اشاره به این كه ثروت ملی نفت تا چند سال آینده تمام می شود، گفت: باید به دنبال فروش دانش و مبانی علمی باشیم و مزیت ها را خلق كنیم.

وی حلقه مفقوده اقتصاد دانش بنیان در كشور را تجاری سازی دانست و با بیان این كه چرا ایران در تجاری سازی موفق نیست، اظهار داشت: تجاری سازی از ایده، آغاز و به محصول ختم می شود.

پور ابراهیمی، با طرح این سووال كه ما كجای عرصه تجاری سازی ایستاده و در چه عرصه هایی كار كرده ایم؟، گفت: تجاری سازی ایران در عرصه نظامی بشدت پیشرفت كرده و قدرتمندترین حوزه فعالیت كشور است اما در دیگر حوزه ها پیشرفت چندانی در تجاری سازی صورت نگرفته است.

وی با بیان این كه ایران اسلامی امروز از نظر اقتصادی در شرایط خاصی قرار دارد، افزود: دشمن در بخش های مختلف، تحریم هایی را به بخش اقتصادی كشور وارد كرده و حتی از قانون ها و توافق های بین المللی هم پا را فراتر گذاشته تا جایی كه بانك مركزی ما را تحریم كرده است.

وی با بیان این كه از دشمن غیر از این انتظار نمی رفت، گفت: دشمن دشمنی می كند و این دور از ذهن نیست.

** دشمن درصدد است عقبه نظام را از موضع مباحث اقتصادی در تیررس قرار دهد

پورابراهیمی، تصریح كرد: دشمن اوج دشمنی خود را در بخش های مختلف تسری می دهد و هر روز اقدام هایی انجام می دهند كه بتوانند عقبه نظام جمهوری اسلامی را از موضع مباحث اقتصادی در تیررس خود قرار دهد.

وی تاكید كرد: ما در این عرصه اقتصادی بطور قطع از زمان و عرصه جنگ نظامی، كمتر نیستیم و توان كشور ما برای مقابله كمتر نیست.

نماینده كرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، افزود: كشور ما دوران سختی را در جهاد نظامی تجربه كرده است كه سختی آن با این دوران قابل قیاس نیست.

وی تاكید كرد: اگر در جهاد و عرصه نظامی موفق حركت كردیم برای این بود كه تمامی منابع و همه آنچه در كشور بود با محوریت جنگ اداره می شد و امام راحل در زمان جنگ می فرمودند: ' اولویت اصلی ما در همه زمینه ها اول، جنگ است' و همه سازمان ها و نهادها امكانات خود را در اولویت جنگ می گذاشتند و بعد از آن به سایر امور توجه می كردند.

نماینده كرمان و راور، با بیان این كه امروز شرایط خاص اقتصادی باید درك شود، تصریح كرد: شرایط اقتصادی برای مردم به منظور این كه بتوانند با مسوولان همكاری كنند باید توضیح داده شود.

پورابراهیمی، زمان حاضر را دوران گذار اقتصادی و عبور از وضعیت اقتصادی توصیف كرد و گفت: هرچه خود را تجهیز كرده باشیم و به مردم آگاهی بدهیم می توانیم در این عرصه موفق باشیم.

وی با بیان این كه برخی معتقدند ارایه اطلاعات تحریم های اقتصادی به مردم موجب ناراحتی آنان می شود، اظهار داشت: این در حالی است كه مردم با آگاهی از این مشكلات برای مقابله با این ترفندهای دشمن آگاه می شوند و كمك می كنند.

وی تصریح كرد:‌ برخی از شرایط موجود در جامعه، ناشی از مسایل داخلی كشور نیست، بلكه ناشی از دشمنی دشمنان این آب و خاك است.

وی گفت: كمیته مشتركی كه قرار است بین دولت و مجلس تشكیل شود باید با این هدف جلو برود كه تمامی ظرفیت ها را به كار بگیرد تا بتواند با اولویت حل مشكلات اقتصادی در كشور تصمیم بگیرد.

وی تاكید كرد: ستاد تدابیر ویژه ای كه در حال حاضر در بخش اقتصادی تشكیل شده پاسخگوی این ضرورت نیست.

پور ابراهیمی، اظهار داشت: اگر ما شرایط را عادی تصور كنیم و بخواهیم قوانین و مقررات را در حالت فعلی مانند گذشته بدانیم دولت نمی تواند در زمینه اقتصادی موفق كار كند.

وی گفت: اگر دولت خواهان تسهیل در حوزه قوانین و مقررات است تا كارهایی را كه اكنون محدود شده روان كند، نمایندگان آن را در كمیسیون اقتصادی در مجلس پیگیری می كنند.

وی با تاكید بر این كه باید اكنون دست دولت را باز بگذاریم، تصریح كرد: با قوانین و مقررات زمان جنگ نمی توان دوران صلح را اداره كرد.

پور ابراهیمی، اظهار داشت: سازمان بازرسی كل كشور، دیوان محاسبات، تعزیرات و دستگاه نظارتی ما نیز باید خود را با شرایط جدید اقتصادی انطباق دهند و در عرصه اقتصادی حضور یابند و اگر این اتفاق نیفتد ما در این فصل مشكل داریم.

وی گفت: مدیر ما اكنون اختیارات را می گیرد اما نگران تصمیم هایی است كه در آینده باید پاسخگوی دستگاه های نظارتی باشد.

وی افزود : این قابل قبول نیست كه یك دستگاه دولتی چند ماه یك سرمایه گذار معدن را معطل بگذارد و بخواهد با قوانین و مقررات سه دهه قبل، این امور را اداره كند .

نایب رییس كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، افزود: امروز اگر به بخش خصوصی كمك و شرایط كاری را تسهیل نكنیم بطور یقین منجر به سرمایه گذاری نمی شود آن هم در زمانی كه هر یك ریال خلق ارزش در كشور بزرگترین و شجاعانه ترین اقدام در حوزه فعالیت های اقتصادی است.

وی با بیان این كه برخی از مدیران شرایط موجود را درك نمی كنند، افزود: بانك های كشور ما با ادبیات دو دهه قبل، ارتباطات خود را اداره می كند.

پور ابراهیمی با طرح این سووال كه 'ضوابط، مقررات و شرایط زمان جهاد اقتصادی در حال حاضر چه تغییری با دو دهه قبل داشته است؟'، تصریح كرد: این شرایط هیچ تغییری نكرده بلكه سخت تر شده است.

وی با تاكید بر این كه اگر شرایط ما جنگ اقتصادی است و تحریم ها این گونه است نمی توانیم با ادبیات دو دهه قبل پیش برویم، اظهار داشت: همه ظرفیت ها باید كنار هم قرار گیرد كه اگر دشمن حمله اقتصادی كرد بدانیم چگونه ضد حمله انجام دهیم.

وی افزود: باید بدانیم كه اگر بخواهیم یك حمله اقتصادی به سمت دشمن بكنیم چگونه پشت و عقبه این جریان را بسازیم.

پورابراهیمی، با بیان این كه چگونه می شود در این فضا، تحریم های دشمن را دور بزنیم؟، افزود: به این منظور باید قوانین داخلی را سهل كنیم.

وی با بیان این كه شرایط جدید شرایطی ویژه است كه در آن می توانیم بر دشمن فایق بیاییم، افزود: این را به مردم قول می دهیم كه توان و ظرفیت نظام جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف در مواجه با دشمن نشان داده كه در عرصه های اقتصادی هم این توان وجود دارد.

نماینده مردم كرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، با بیان این كه روزهای سخت تحریم می گذرد و بطور قطع روزهای خوبی در اقتصاد كشور برای مردم ایجاد خواهد شد، افزود: اما برای گذار از این بحران با كمترین هزینه نیازمند درك آن هستیم.

پورابراهیمی گفت: نمایندگان نیز در مجلس شورای اسلامی آماده هستند كه ضوابط، آیین نامه ها و مقررات لازم را با یك نگاه جدید تنظیم كنند تا دولت، مجلس و مسوولان در شرایط جدید اقتصادی تصمیم بگیرند.

وی افزود: سختی این دوران را باید بر مردم كمتر كنیم و مردم نیز باید در خصوص مشكلات و شرایط فعلی توجیه شوند. ادامه دارد ك/3

7433/8154/2624 / 1449



:: برچسب‌ها: عشق , طبیعت ,
:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش ایرنا از بیروت، خانم متوسلیان خواهر حاج 'احمد متوسلیان' دیپلمات ربوده شده ایرانی در مراسم گرامیداشت سی امین سالگرد ربایش این عزیزان كه عصر شنبه در منطقه 'مارون الراس' در جنوب لبنان برگزار شد، طی سخنانی گفت: باعث افتخارم است كه در جمع مجاهدین فلسطینی و لبنانی حضور دارم و در مكانی با شما صحبت می‌كنم كه از نظر سیاسی و استراتژیك، پیام‌های مهمی برای غده سرطانی جهان بشریت یعنی رژیم صهیونیستی دارد.

وی گفت: اقدام غیر انسانی ربایش این عزیزان نقض فاحش حقوق بین‌الملل است كه جرم آن كمتر از جنایات خونبار رژیم صهیونیستی در اردوگاه های فلسطینی صبرا و شتیلا و كشتارهای دیگر از جمله قانای یك و دو و ضاحیه و غزه نیست.

خواهر حاج احمد متوسلیان، موضوع ربایش دیپلمات‌های ایرانی در لبنان را صرفا یك موضوع ایرانی و لبنانی یا یك جنایت عادی از سوی رژیم اشغالگر قدس ندانست و گفت: این گونه مسایل موضوع توسعه طلبی و تسلط صهیونیسم بین‌الملل بر مقدرات ملل منطقه است و قطعا بی توجهی مدعیان حقوق بشر و نهادهای مسئول به چنین جنایتی، باعث شده تا رژیم صهیونیستی همواره مرتكب این چنین جنایاتی شود.

وی ادامه داد: ملت‌های مسلمان و عرب از رزمندگان مجاهد و مقاوم فلسطینی و لبنانی گرفته تا جوانان رشید ترك در كشتی مرمره و دانشمندان هسته‌ای ایران همگی قربانی ترور و عملیات ربایش رژیم صهیونیستی و مزدوران این رژیم بوده اند.

مراسم سی امین سالگرد ربایش دیپلمات های ایرانی امروز (شنبه) در 'پارك ایران' واقع در منطقه 'مارون الراس' در نقطه صفر مرزی لبنان با فلسطین اشغالی از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

همزمان با این مراسم تندیس حاج 'احمد متوسلیان' نیز با حضور وزیر خارجه لبنان و حجه الاسلام پناهیان در نقطه صفر مرزی لبنان با رژیم صهیونیستی نصب شد.

روز چهاردهم تیر ماه 1361 خودرو سیاسی سفارت جمهوری اسلامی ایران كه در حمایت پلیس دیپلماتیك لبنان از شهر بندری طرابلس به بیــروت باز می گشت، برخلاف قوانین بین المللی و مصونیت دیپـلمات ها در منطقه 'برباره' توسط مزدوران مسلح تحت امر رژیم صهیونیستی موسوم به 'نیروهای لبنانی' متوقف شد و سه دیپــلمات ایرانی و خبرنگار همراه آنها ربوده شدند.

از آن زمان تاكنون از سرنوشت 'سید محسن موسوی' (كاردار)، 'احمد متوسلـــیان'(وابسته نظامی)'، تقــی رستـــگار مقــدم' (كارمند) و 'كاظم اخوان'(خبرنگار و عكاس ایرنا) خبری در دست نیست.

خاورم*2024**1030**1368**



:: برچسب‌ها: سان فرانسیسکو , اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش ایرنا از بیروت، مراسم گرامیداشت سی امین سالگرد ربایش این عزیزان عصر شنبه در منطقه 'مارون الراس' در جنوب لبنان با حضور سفیر ایران در بیروت، حجه الاسلام پناهیان، خواهر حاج احمد متوسلیان و 'مریم مجتهد زاده' مشاور رییس جمهور ایران و همسر 'سید محسن موسوی' كاردار ربوده شده سفارت ایران در لبنان برگزار شد.

'عدنان منصور' در این مراسم گفت: دولت فعلی و دولت های قبلی لبنان نسبت به سرنوشت دیپلمات های ایرانی كوتاهی نكرده و برای رفع ابهام از این پرونده تمام تلاش خود را كرده اند، اما دولت فعلی به صورت ویژه پیگیر سرنوشت این عزیزان است.

وی افزود: ما با تمام وجود به دلیل مسائل انسانی و اخلاقی سرنوشت برادران ایرانی مان را پیگیری می كنیم و امیدواریم كه بتوانیم پس از سال ها دوری و اسارت، آنها را به دامن خانواده هایشان بازگردانیم.

وزیر خارجه لبنان گفت: نمی توانیم ببینیم كه خانواده این دیپلمات ها سالهاست كه با درد و رنج دائم زندگی می كنند، لذا تلاش و تماس های خود در این راستا را ادامه می دهیم.

مراسم سی امین سالگرد ربایش دیپلمات های ایرانی روز شنبه در 'پارك ایران' واقع در منطقه 'مارون الراس' در نقطه صفر مرزی لبنان با فلسطین اشغالی از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

همزمان با این مراسم تندیس حاج 'احمد متوسلیان' نیز در نقطه صفر مرزی لبنان با رژیم صهیونیستی نصب شد.

روز چهاردهم تیر ماه 1361 خودرو سیاسی سفارت جمهوری اسلامی ایران كه در حمایت پلیس دیپلماتیك لبنان از شهر بندری طرابلس به بیــروت باز می گشت، برخلاف قوانین بین المللی و مصونیت دیپـلمات ها در منطقه 'برباره' توسط مزدوران مسلح تحت امر رژیم صهیونیستی موسوم به 'نیروهای لبنانی' متوقف شد و سه دیپــلمات ایرانی و خبرنگار همراه آنها ربوده شدند.

از آن زمان تاكنون از سرنوشت 'سید محسن موسوی' (كاردار)، 'احمد متوسلـــیان'(وابسته نظامی)'، تقــی رستـــگار مقــدم' (كارمند) و 'كاظم اخوان'(خبرنگار و عكاس ایرنا) خبری در دست نیست.

خاورم*2024 **1030**1368**



:: برچسب‌ها: جغرافیایی برچسب ,
:: بازدید از این مطلب : 203
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

شش تن از قربانیان خشونتهای روز شنبه در ولایت ارزگان به اثر انفجار بمب کنار جاده ای کشته شده اند

مقامهای امنیتی در افغانستان گفته اند که در خشونت‌های تازه دست کم هشت غیرنظامی کشته و بیش از سی نفر دیگر زخمی شده اند.

پلیس ولایت ارزگان، در جنوب افغانستان گفته که شش غیرنظامی زمانی در ولسوالی "چوره" این ولایت زمانی کشته شدند که موتر/خودرو حامل آنها با بمب کنار جاده ای برخورد کرد.

مقام‌های امنیتی ارزگان می گویند که در این حادثه یک فرد غیرنظامی دیگر هم زخمی شده است.

در یک حادثه دیگر، به گفته مقام های امنیتی ولایت هلمند، انفجار بمب کنار جاده ای در ولسولای گرشک این ولایت جان یک کودک را گرفته و یک تن دیگر را زخمی کرده است.

این در حالی است که سه کودک دیگر در همین ولسوالی در یک حادثه مشابه کشته و دو تن دیگر زخمی شده بوند.

از سوی دیگر، چهار موشک در شهر فراه، در غرب افغانستان و در اطراف ساختمان دفتر والی فراه فرود آمده و یک زن را کشته و ۲۸ غیرنظامی دیگر را زخمی کرده است.

محمدغوث ملیار، از مسئولان پلیس فراه گفته که وضعیت شش تن از زخمیان وخیم است.

مقامهای ولایت فراه گفته اند که هنوز محل پرتاب این موشکها مشخص نشده است.

گروه طالبان مسئولیت این حادثه را به عهده گرفته و ادعا کرده که در این حادثه ۹ تن از مسئولان محلی کشته شده اند.

طالبان مدعی هستند که افراد غیرنظامی در پی تیراندازی نیروهای امینتی کشته شده اند، ادعایی که از سوی مقامات رد شده است.



:: برچسب‌ها: پارک , درختان , تایلند ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

کنفرانس توکیو روز یکشنبه هجده سرطان/تیر برگزار خواهد شد

یکی از گروه‌های عمده سیاسی در افغانستان، سند دولت این کشور در کنفرانس توکیو را ناقص خوانده است.

عبدالله عبدالله، رهبر این ائتلاف می گوید مسائل حیاتی کشور از جمله چگونگی مبارزه با فساد و تقویت حکومتداری خوب در این سند جا داده نشده است.

آقای عبدالله که روز شنبه ۱۷سرطان/تیر در یک نشست خبری صحبت می کرد، گفت " تاکید ما از ابتدا همین بوده که در طرحی که در کنفرانس توکیو ارائه می‌شود، باید تعهدات مشخص در مورد حکومت داری سالم، حاکمیت قانون، روند دموکراسی و انتخابات وجود داشته باشد."

به باور این ائتلاف، رئیس جمهور کرزی نخواسته است مسائل حیاتی کشور را در این سند بگنجاند.

او همچنین افزود که نیاز بود که حکومت در مورد محتوای این طرح با مخالفان سیاسی و در کل مردم افغانستان مشوره می کرد.

سال ۲۰۱۴ آغاز اجرایی شدن تعهدات کنفرانس توکیو خواهد بود. آقای عبدالله می گوید " این طرح در زمانی اجرا می شود که حکومت جدیدی روی کار می‌شود و این حکومت در آن وجود نخواهد داشت، پس نیاز بود روی آن با مخالفان سیاسی، پارلمان و جامعه مدنی به گونه کامل بحث صورت می‌گرفت."

ائتلاف ملی خواهان ایجاد مکانیسمی شده که برمبنای آن حکومت افغانستان، تعهداتی را که در کنفرانس توکیو می سپارد، اجرا کند.

قرار است روز یکشنبه ۱۸ سرطان، نشستی در مورد چگونگی ادامه کمک‌های جهان به افغانستان پس از سال ۲۰۱۴، با حضور نمایندگان بیشتر از هفتاد کشور جهان، در شهر توکیو برگزار شود.

واکنش به صحبت های اخیر رئیس جمهور کرزی

در ادامه این نشست خبری، آقای عبدالله در واکنش به صحبت های اخیر رئیس جمهور کرزی، اظهارات او را "خجالت آور" خواند.

آقای کرزی این سخنان را در جریان همایشی در کابل اظهار داشت

حامد کرزی، رئیس جمهوری افغانستان، روز پنجشنبه، ۱۵ سرطان، در دیداری با شرکت کنندگان همایشی با عنوان "جرگه ملی صلح جوانان" گروههای جهادی و گروه طالبان را متهم کرد که در پی رقابت‌های گروهی خود زمینه ورود نیروهای خارجی به افغانستان را فراهم کردند.

آقای کرزی گفت "آمریکا امروز زور دارد، (در امور افغانستان) مداخله می‌کند، ما هم زور ما برسد، می‌رویم در واشنگتن حکومت می‌سازیم، حکومتی دست نشانده، ما هم زور ما برسد در واشنگتن رئیس جمهوری می‌آوریم که تابع منافع افغانستان باشد، زور ما برسد در انتخابات‌شان مداخله می‌کنیم که یک دست نشانده خود را بیاوریم، مثلی که آنها کردند."

آقای عبدالله اظهارات آقای کرزی را برای ملت افغانستان غیر قابل قبول دانست و گفت "(آقای کرزی)...این حق را به همه کشورها داد که هر کشوری که خواسته باشد، دست نشانده خود را در افغانستان به قدرت برساند، آزاد است، .. خود را هم به حیث (به عنوان) یک دست نشانده معرفی کرد".

در ادامه صحبت، آقای عبدالله گفت "(..آقای کرزی) شرایط تاریخ چند سال اخیر افغانستان را به جوان‌ها وارونه جلوه داد".

آقای کرزی گفته بود "این خارجی‌ها را افغان عام نیاورده است. این خارجی‌ها را همین‌هایی که ادعای کلان اسلامی و وطن دوستی داشتند، آوردند."

حامد کرزی در این سخنرانی به صورت مشخص از جمعیت اسلامی، حزب اسلامی، جنبش ملی اسلامی و همچنین جناح‌های خلق و پرچم حزب دموکراتیک خلق و گروه طالبان به عنوان عاملان جنگ های داخلی و فراهم کننده زمینه ورود خارجی‌ها نام برد.

سخنان رئیس جمهوری کرزی، در شبکه های اجتماعی انعکاس گسترده داشت و تعدادی از این واکنش ها، طنزآمیز بودند.



:: برچسب‌ها: شب ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش ایرنا از فدراسیون كشتی، در ادامه كار كشتی گیران كشورمان در مسابقه های بین المللی اسپانیا، عصر امروز (شنبه) حسن رحیمی و كمیل قاسمی موفق شدند در مرحله نیمه نهایی به ترتیب مقابل گنادی تولبیا كشتی گیر كهنه كار موناكویی و دارنده مدال نقره جهان و فاتح چاكراوغلو دارنده مدال طلای اروپا از تركیه به پیروزی رسیده و راهی دیدار پایانی شدند.

كمیل قاسمی در وزن 120 كیلوگرم پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل آلكسی شیماروف كشتی گیر روسی الاصل تیم بلاروس و دارنده مدال طلای جهان و چند مدال اروپایی در دو وقت با نتایج مشابه یك بر صفر در كلینچ به پیروزی دست یافت.

كشتی گیر وزن 120 كیلوگرم تیم كشورمان در مرحله نیمه نهایی به مصاف فاتح چاكراوغلو كشتی گیر كهنه كار تركیه ای رفت و با شكست دارنده مدال طلای اروپا به دیدار فینال راه یافت.

چاكراوغلو در كشتی قبلی خود از سد 'اسماعیل الدوسكی' كشتی گیر مصری گذشت.

رضا یزدانی كشتی گیر وزن 96 كیلوگرم كشورمان كه در دور نخست حریفی از اسپانیا را مغلوب كرده بود، در دور دوم نیز كشتی گیری از مصر را شكست داد.

یزدانی در مرحله نیمه نهایی نیز از سد كشتی گیری از تركیه گذشت و راهی دیدار پایانی شد.

احسان لشكری در وزن 84 كیلوگرم در دور نخست مقابل دانیال دیاز از ونزوئلا نفر اول رقابت های گزینشی المپیك در چین در سه وقت به پیروزی رسید.

در این مسابقه، وقت نخست با كلینچ به سود این حریف به پایان رسید اما در وقت های دوم و سوم لشكری با نتیجه 4 بر یك و 2 بر صفر به برتری رسید.

لشكری در دور دوم نیز مقابل بینیچی از تركیه در سه وقت به پیروزی رسید. وقت اول این كشتی به كلینچ كشیده شد اما نماینده كشورمان در وقت های دوم و سوم به برتری رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد.

وی در این مرحله از سد محمداف كشتی گیر بلاروسی گذشت و راهی دیدار پایانی شد.

حسن رحیمی در وزن 55 كیلوگرم در دور نخست، مك فارلان از انگلیس را در دو وقت شكست داد و در دور دوم مك كینا دیگر نماینده این كشور را در دو وقت مغلوب كرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد.

گنادی تولبیا كشتی گیر كهنه كار مولداویایی و دارنده مدال نقره جهان و برنز اروپا كه مدتی است برای كشور موناكو كشتی می گیرد، حریف رحیمی در دیدار مرحله نیمه نهایی بود كه رحیمی

از سد وی نیز گذشت تا راهی دیدار فینال شود.

مسعود اسماعیل پور در وزن 60 كیلوگرم در دور نخست فارغ از مصر را در دو تایم مغلوب كرد.وی در دور دوم نیز در دو تایم از سد آشیروف از قزاقستان گذشت تا در مرحله نیمه نهایی با برنده دیدار كشتی گیران پرو و مكزیك روبرو شود.

صادق گودرزی در وزن 74 كیلوگرم در دور نخست حاجی یف كشتی گیر روسی الاصل تیم فرانسه را در دو تایم با نتایج مشابقه 6 بر صفر شكست داد. وی عصر امروز در دور دوم كشتی گیر پرویی را مغلوب كرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. گابور هاتوش كشتی گیر المپیكی مجارستان و دارنده چند مدال قهرمانی اروپا و علی شعبان اف كشتی گیر المپیكی بلاروس در گروه گودرزی حضور دارند.

مهدی تقوی در وزن 66 كیلوگرم پس از استراحت در دور اول در دور دوم عصر امروز عثمانی از فرانسه را در دو وقت شكست داد و وی نیز راهی مرحله نیمه نهایی شد.

طبق برنامه اعلامی مسوولان برگزاری رقابت ها مسابقات رده بندی و فینال این مسابقات بین المللی صبح فردا (یكشنبه) برگزار می شود.

رقابتهای كشتی جایزه بزرگ مادرید با حضور 80 كشتی گیر المپیكی از 42 كشور دنیا از امروز شنبه و به مدت دو روز در سه رشته در شهر مادرید پایتخت اسپانیا برگزار می شود.

ورزشی. ** 1589 **‌



:: برچسب‌ها: زنده ,
:: بازدید از این مطلب : 265
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش ایرنا، 'كیوان قنبرزاده'، امشب (شنبه) با عبور از مانع 2 متر و 20 سانتیمتری در ماده پرش ارتفاع،‌ مانع 2 متر و 28 سانتیمتری را انتخاب كرد تا حمله خود را برای حد نصاب ورودی المپیك لندن آغاز كند.

نا گفته نماند،‌ ورودی بازی های المپیك لندن در ماده پرش ارتفاع 2 متر و 28 سانتیمتر است.

قنبرزاده در هر سه پرش خود در این ارتفاع در حالی ناكام ماند كه در پرش دوم خود پس از گذشتن از مانع،‌ لحظه ای به نیزه مانع برخورد كرد و نیزه با نوسانات زیاد سرانجام به روی زمین افتاد.

در این حین، بسیاری از حاضران گمان می كردند قنبرزاده توانسته است ورودی المپیك لندن را كسب كند اما این ورزشكار با بدشانسی، بلیت پرواز به لندن را از دست داد.

پیش از كیوان قنبرزاده، 'مریم طوسی' و 'محمد ارزنده' شانس های سهمیه المپیك، مسابقه دادند كه ارزنده با پرش 8 متر و 17 سانتیمتر در ماده پرش طول، ورودی المپیك را بدست آورد.

مریم طوسی نیز در ماده دوی 200 متر با چند صدم ثانیه اختلاف، حضور در بازی های المپیك لندن را از دست داد.

شایان ذكر است،‌ دوومیدانی ایران نسبت به بازی های المپیك 2008 پكن با كسب 10 سهمیه رشد داشته است.

ورزشی. ** 1346 ** 1589



:: برچسب‌ها: فیلم , فرمت مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 397
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt
شورای نگهبان

پیش از این عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان مخالفت این شورا با تشکیل این هیئت را اعلام کرده بود

شورای نگهبان، هیات نظارت بر قانون اساسی را که از سوی محمود احمدی نژاد رئیس جمهور تشکیل شده، غیر قانونی اعلام کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس این شورا در پاسخ به درخواست هیئت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه که محمود شاهرودی رئیس سابق قوه قضائیه ریاست آن را بر عهده دارد، اعلام کرده است: ریاست جمهوری در مورد نظارت بر مجلس خبرگان،، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام، قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی، مسئولیتی ندارد."

شورای نگهبان همچنین هرگونه تشکیلات مرتبط با این قضیه را غیر قانونی دانست.

همزمان اللهیار ملکشاهی، رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس از آقای احمدی نژاد درخواست کرد که هر چه سریعتر این هیات را منحل کند.

آقای ملکشاهی در گفت و گو با خبرگزاری مهر گفت: "بر اساس اصل ۱۱۳ قانون اساسی پس از مقام معظم رهبری، رئیس جمهور عالی ترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی را بر عهده دارد بنابر این رئیس جمهور تنها مجری قانون اساسی است نه ناظر بر اجرای آن."

هیات نظارت بر قانون اساسی پس از حدود هفت سال از انحلال آن، در بهمن ماه گذشته و در پی اقدام محمود احمدی نژاد به انتصاب محمدعلی حجازی به عنوان دبیر هیات نظارت بر قانون اساسی، فعالیت خود را از سر گرفت.

دیدگاه‌ دولت خاتمی و احمدی نژاد درباره تشکیل هیئت نظارت بر قانون اساسی

  • هیات نظارت و پیگیری اجرای قانون اساسی در چهارمین ماه ریاست جمهوری محمد خاتمی در سال ۱۳۷۶ تشکیل شد
  • محمد خاتمی در طول هشت سال ریاست جمهوری بارها به دلیل نقض قانون اساسی به نهادهای این کشور از جمله قوه قضائیه اخطار قانون اساسی داد
  • سخنگوی دولت محمود احمدی نژاد در سال ۱۳۸۲ اعلام کرد که دولت آقای احمدی نژاد برای اجرای قانون اساسی نیازی به این هیات ندارد
  • اسفند سال ۱۳۹۰ محمود احمدی نژاد گفت: زمانی برداشت بنده این بود که نیازی به وجود این هیات نیست اما امروز به این نتیجه رسیده‌ام که وجود چنین هیاتی بسیار بسیار مورد نیاز و لازم است

پس از آن بود که این هیات با صدور اطلاعیه ای اعلام آمادگی کرد که "به گزارش های آحاد مردم در خصوص عدم اجرای هر یک از اصول قانون اساسی" رسیدگی می کند.

در آن زمان عباسعلی کدخدائی، سخنگوی شورای نگهبان تشکیل این هیات را غیر قانونی اعلام کرد.

صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه نسبت به اقدام رئیس جمهور در این زمینه واکنش تندی نشان داده و گفته بود که "مسئولان عالی نظام" نیز با فعالیت هیات نظارت بر قانون اساسی مخالفند.

رئیس قوه قضائیه، با اشاره به سابقه بحث تشکیل هیات نظارت بر قانون اساسی در گذشته، یادآوری کرد که روسای جمهور سابق کشور نیز درصدد "توسعه اصل ۱۱۳ قانون اساسی" بوده اند.

در اصل ۱۱۳ قانون اساسی آمده است: "پس از مقام رهبری، رئیس جمهور عالی ترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیما به رهبری مربوط می‌شود، بر عهده دارد."

بر مبنای همین اصل بود که "هیات پیگیری و نظارت بر اجرای قانون اساسی"، در سال ۱۳۷۶ و در زمان ریاست جمهوی سید محمد خاتمی تشکیل شد. هرچند بعد از تاسیس هیات، در عمل دستگاه های حکومتی زیر نظر آیت الله خامنه ای و به ویژه قوه قضائیه و شورای نگهبان، آن را به رسمیت نشناختند.

با روی کار آمدن محمود احمدی نژاد، فعالیت هیات نظارت رسما متوقف شد و سخنگوی دولت جدید، در سال ۱۳۸۴ اعلام کرد که دولت آقای احمدی نژاد برای اجرای قانون اساسی نیازی به این هیات ندارد.

با این حال، آقای احمدی نژاد ضمن تجدید نظر در تصمیم خود، حدود یک ماه پیش گفت: "زمانی برداشت بنده این بود که نیازی به وجود این هیات نیست، اما امروز به این نتیجه رسیده‌ام که وجود چنین هیاتی بسیار بسیار مورد نیاز و لازم است."

به عقیده برخی ناظران، اختلافات میان رئیس دولت نهم و رهبر ایران در یک سال اخیر، احتمالا بر تصمیم محمود احمدی نژاد به احیای هیات نظارت بر قانون اساسی تاثیر داشته است.



:: برچسب‌ها: فوتبال , ظروف چینی , لا ,
:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا ، چهاردهمین جلسه محاكمه متهمان پرونده فساد بزرگ مالی، مانند جلسات قبلی ساعت 9 صبح و به صورت علنی برگزار خواهد شد.

بخش نخست پرونده فساد بزرگ مالی، 39 متهم دارد كه تا كنون از 33 نفر از متهمان از جمله م. الف متهم اصلی پرونده آخرین دفاعیات اخذ شده است.

بنابر اعلام قاضی سراج دادگاه تلاش دارد با اخذ آخرین دفاعیات از شش متهم باقی مانده در جلسه بعدی، رسیدگی به اتهامات این 39 نفر پایان یابد اما اگر دفاعیات متهمان و وكلای مدافع آنها طولانی شود، ادامه دادگاه به جلسات بعدی موكول خواهد شد.

پیش از این اعلام شده بود كه در بخش نخست پرونده فساد بزرگ مالی به اتهامات 32 نفر از متهمان رسیدگی و احكام آنها صادر شود اما با انجام تحقیقات و كشف برخی مسایل جدید، تعداد متهمان این بخش از پرونده به 39 نفر افزایش یافت.

حجت الاسلام والمسلمین اژه ای سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری اخیر خود از تلاش دادگاه برای صدور احكام بخش نخست متهمان پرونده تا پایان تیر ماه جاری خبر داد.

اجتمام**9140** 1568



:: برچسب‌ها: رنگ , سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 216
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'عباس قبادی' روز شنبه در همایش تجلیل از فعالان صنعت و معدن و اصناف و بازاریان استان در سنندج افزود: تاكنون در ازای خرید گندم مازاد بر نیاز كشاوزان 740 میلیارد تومان به آنان پرداخت شده است.

وی با اشاره به صعود چهار پله ای كردستان در تولید گندم در سطح كشور گفت: این صعود نشان می دهد كه مدیریت در استان كردستان كار آفرین بوده است.

قبادی تصریح كرد: این موفقیت در چهار سال گذشته نشان می دهد همیشه برای كارآفرینی نیاز به اعتبار و كمك مالی نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به طرح هدفمندی یارانه ها اشاره كرد و گفت: این تحول به خوبی توسط صنعت كاران، تجار، بازاریان و اصناف مدیریت شد و با همكاری آنان با موفقیت اجرایی شد.

قبادی افزود: شیطنت دشمنان و همراهان داخلی آن ها نگذاشت كه این اتفاق مبارك به كام مردم شیرین شود .

وی به كاهش مصرف گندم از 12 میلیون تن در سال 88 به هشت و نیم میلیون تن در سال گذشته اشاره كرد و اظهار داشت: بخش عمده ای از صرفه جویی بیش از سه میلیون تن در مصرف گندم در كشور حاصل اجرای هدفمندی یارانه ها است.

قبادی با اشاره به تشدید تحریم ها و شرایطی كه دشمنان ایجاد كرده اند، گفت: در هیچ برهه ای از تاریخ سابقه نداشته است كه بر علیه یك كشور این گونه دشمنی شود.

وی افزود: این حربه دشمن نیز با همدلی، دلسوزی و مدیریت كارآمد كارساز نخواهد بود و پشت سر گذاشته خواهد شد.

قبادی به وقفه 45 روزه در واردات نهاده های دامی و افزایش قیمت مرغ و در نهایت كنترل این افزایش اشاره كرد و گفت: دشمن قصد دارد از شرایط پیش آمده نهایت بهره را ببرد كه موفق نخواهد شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: مشتری مداری در كشور ضعیف است كه تولید كننده ها باید در جلب رضایت مشتری سعی بیشتری كنند.

پك/2/570/533/320



:: برچسب‌ها: مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 271
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()