نوشته شده توسط : ipxrxt

قلعه نویی عصر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بازیكنان تیم استقلال تهران در این دیدار بازی پرفشار، رو به جلو و درگیرانه ای را همانطور كه من توقع داشتم، نشان دادند.

وی اظهار داشت: هر چه جلوتر می رویم، بازیكنان تیم استقلال به شرایط ایده آل نزدیك تر می شوند. هنوز تا رسیدن به شرایط آرمانی فاصله داریم، ولی بازیكنان در این دیدار نشان دادند كه دوران افت را پشت سرگذاشته اند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به بازیكنانی كه قرار است به این تیم اضافه شوند، گفت: 'جان واریو' را به خدمت گرفتم و امیدوارم 'مجتبی جباری' نیز به جمع بازیكنان این تیم اضافه شود، در این صورت با ترمیم خط میانی خود آماده حضور در لیگ فوتبال باشگاه های برتر ایران خواهیم بود.

قلعه نویی با مثبت ارزیابی كردن اردوی تیم فوتبال استقلال تهران در تركیه گفت: در این اردو بازیكنان با آرامش و تمركز به تمرینات خود ادامه دادند و از نظر من اردوی خوبی بود.

وی با اشاره به توانایی تیم فوتبال استقلال تهران در این فصل اظهار داشت: با توجه به توانایی كه من در بازیكنان خود مشاهده می كنم این تیم می تواند چه در لیگ فوتبال باشگاه های برتر ایران و چه در رقابت های باشگاه های آسیا یكی از مدعیان قهرمانی باشد.

تیم فوتبال استقلال تهران كه اردوی آمادگی خود را در تركیه دایر كرده است، در سومین و آخرین دیدار تداركاتی خود در این كشور مقابل تیم 'الازیگ اسپور' تركیه كه به تازگی به لیگ برتر باشگاه های این كشور صعود كرده است، به برتری رسید.

در این دیدار تیم استقلال تهران با نتیجه 4 بر 2 حریف خود را شكست داد.

'میلاد میداودی' دو گل و 'خسرو حیدری' و 'آرش برهانی' هر كدام یك گل برای تیم استقلال به ثمر رساندند.

تیم استقلال تهران قبل از این با نتیجه 7 بر صفر از سد یك تیم از كامرون گذشت و با نتیجه 2 بر صفر بازی را به تیم پیكان تهران واگذار كرد.

آبی پوشان تیم استقلال تهران كه اردوی آمادگی خود را از هفته گذشته در تركیه دایر كرده اند، چهارشنبه شب به تهران باز خواهند گشت.

خاورم**230**1368**



:: برچسب‌ها: قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش روز سه شنبه ' آپا'، 'اصلان حسین اف ' اظهارداشت: كاروان كمك های بشردوستانه وزارت حوادث غیر مترقبه جمهوری آذربایجان، روز گذشته به منطقه ' كراسنودار 'در جنوب روسیه اعزام شد.

سخنگوی وزارت حوادث غیر مترقبه جمهوری آذربایجان تصریح كرد: كمك های بشر دوستانه جمهوری آذربایجان شامل آب اشامیدنی و سایر كالاهای ضروری سیل زدگان در مجموع با 22 دستگاه كامیون و 38 امدادگر به منطقه كراسنودار روسیه ارسال شد.

گفتنی است ، منطقه كراسنودار روسیه از چهار روز پیش با سیل ناشی از بارش شدید باران در این منطقه مواجه شد كه بر اثر آن بیش از 170 نفر جان خود را از دست دادند و با قطع آب ، برق و گاز خسارتی زیادی نیز به این منطقه وارد شده است.

خاورم/1108



:: برچسب‌ها: بارسلونا ,
:: بازدید از این مطلب : 203
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt
علی مطهری

فشارها علیه علی مطهری افزایش می‌یابد

صدایش به اصولگراها می‌ماند ولی در آن فرکانس‌های اصلاح طلبانه هم شنیده می‌شود. اما علی مطهری هیچکدام از اینها نیست. ترکیب مواضع و افکار او نسبت به مسائل مختلف ترکیب آشنایی نیست.

در آرمانشهر علی مطهری جایی برای سهل انگاری درباره حساسیت های فرهنگی یک مسلمان شیعه وجود ندارد. او هجمه فرهنگی را یک خطر بزرگ می‌داند و دولت محمود احمدی نژاد را بانی بدحجابی و رواج فرهنگ غلط غربی در جامعه معرفی می کند. پس غیر منطقی نیست که فرض شود از همان زمان که آقای احمدی نژاد در مقام کاندیدای ریاست جمهوری گفت مشکل جوانان ما موی آنها نیست، با او و افکارش مشکل پیدا کرد.

اگر علی مطهری تریبون نمایندگی مجلس را در اختیار نداشت، شاید مواضع او برای کسی مهم نبود. زندگی سیاسی او بعد از ورودش به دوره هشتم مجلس متحول شد. پیش از آن کارنامه او عمدتا در نقد اصلاح طلبان در دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی و نشر آثار پدرش، مرتضی مطهری،‌ خلاصه می شد.

طرز تفکر علی مطهری بسیار تحت تاثیر افکار پدرش قرار دارد.

یکی از پایه های این طرز تفکر مخالفت با ملی گرایی ایرانی است. این مخالفت زمینه دوم ناخشنودی او از دولت آقای احمدی نژاد را فراهم و او را دشمن سرسخت "مکتب ایرانی" کرد. گفتمانی که در آن از کورش و تخت جمشید و فردوسی به بزرگی یاد می شود به گوش او ناخوش آهنگ است، همانگونه که پدرش از مراسم ماقبل اسلامی چهارشنبه سوری و سبزده بدر منزجر بود.

در آرمانشهر علی مطهری حجاب خانمها هیچ امکانی برای "تحریک غریزه" مردان را نمی‌دهد،‌ اما مردان می‌توانند چندین همسر اختیار کنند و اگر در این بین همسری به دیگری خیانت کرد قوه قضاییه بدون نگرانی از وجهه ایران، زناکاران را سنگسار می کند.

در این آرمانشهر رادیو تلویزیون حکومتی ایران فاصله زیادی با وضعیت امروزش دارد که به عقیده آقای مطهری بی شباهت به شبکه ماهواره ای "فارسی وان" نیست.

با وجود چنین سنت گرایی بی چون و چرایی در عرصه فرهنگ، جا برای چون و چرای سیاسی حتی با آیت الله خامنه ای در آرمانشهر علی مطهری باز است.

"غرور علی مطهری و دفاع تهاجمی او در برابر انتقادها و تهدیدهای صاحبان قدرت، آینده غیر قابل پیش‌بینی‌ای را پیش روی او قرار می‌دهد"

او با اینکه نمایندگان مجلس و دیگر مسئولان برای توجیه عقاید خود یا برای تعیین تکلیف، مدام به نظرات احتمالی آیت الله خامنه ای متوسل شوند مخالف است و می گوید که خود آیت الله خامنه ای با این کار مخالف است و نه تنها نباید از او مایه گذاشت بلکه باید از او انتقاد هم کرد.

با این حال وقتی علی مطهری با متهم کردن سپاه پاسداران به دخالت در انتخابات مجلس نهم خشم اصولگرایان را برانگیخت، او خود از آیت الله خامنه ای مایه گذاشت و گفت که رهبر ایران هم از این دخالت ها ناراضی بوده است. حمله علی مطهری به سپاه که حتی صدای برادر زنش،علی لاریجانی را در اورد، آخرین نطق او در دو روز آخر مجلس هشتم را خبرساز کرد.

بی پروایی علی مطهری می تواند برای طیف بزرگی از جامعه ایران جذابیت داشته باشد و مواضع دیگرش را تحت الشعاع قرار دهد، مخصوصا حالا که به خاطر همین مواضع و گفته هایش تحت پیگرد دادستانی تهران نیز قرار گرفته است. اما برای خیلی از مخالفان حکومت او چیزی بیش از یک سوپاپ اطمینان نیست.

با این حال در بحبوحه ناآرامی های سال ۸۸ شنیدن مواضع علی مطهری حتی برای آنهایی که او را سوپاپ اطمینان می دانند خوشایند بود: آنجا که اقای آحمدی نژاد را به اندازه آقای موسوی در نارامی ها مقصر می دانست و محاکمه هر دو را خواستار شد.

علی مطهری از جنس معدود اصولگرایان دیگری است که خود را با بقیه اصولگراها متفاوت می بینند. اصولگرایانی مانند عماد افروغ، نماینده مجلس هفتم، که در بین ناظران شگفتی آفرید وقتی در جریان رای اعتماد به مصطفی پورمحمدی، وزیر پیشنهادی کشور، از قلع و قمع معترضان و به 'خاک و خون' کشیدن شدن آنها در زمان شورش های قزوین و اسلام شهر در دوران ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی سخن راند.

علی مطهری نیز به پیروی از همان رویه 'انتقاد درون گفتمانی' نقش مهمی را در استیضاح علی کردان، وزیر کشور دولت احمدی نژاد، ایفا کرد. آقای مطهری خود را تافته ای جدا بافته از اصولگرایانی می داند که به عقیده او چاپلوس و متملق هستند. شاید داشتن چنین مرامی او را به زبانی تند و گزنده مجهر ساخته و باعث شده است که گاه حتی "دشنام"هایش از صحن علنی مجلس به گوش برسد.

سیاست خارجی نقطه قوت یا موضوع مورد علاقه علی مطهری نیست، ولی از او نقل است که بسیجی های مهاجم به سفارت بریتانیا در ایران را با همان زبان گزنده "ساندیس خور" لقب داد.

در آرمانشهر علی مطهری پدرش بزرگمردی است که می توان به خاطر فرزندی او فخر کرد و خود را از دیگر همقطاران یک سر و گردن بالاتر دید. غرور علی مطهری و دفاع تهاجمی او در برابر انتقادها و تهدیدهای صاحبان قدرت، آینده غیر قابل پیش بینی ای را پیش روی او قرار می دهد: اپوزسیون قانونی؟ اپوزسیون غیر قانونی؟ مدارج بالاتر سیاسی؟ یا چهره ای سرخورده و مهجور؟ این تا حدی بستگی به خودش دارد.

در آرمانشهر علی مطهری انسان برای آنچه که معتقد است حقش بوده است، می جنگد. او پیش از اعلام نتایج انتخابات مجلس نهم گفته بود: اگر من رای نیارم باید بررسی شود.



:: برچسب‌ها: بارسلونا ,
:: بازدید از این مطلب : 222
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

قتل یک زن در دره غوربند ولایت پروان در شمال کابل به دست افراد مسلح طالبان به اتهام داشتن رابطه نامشروع جنسی، همچنان موضوع مطالب تحلیلی روزنامه های چاپ امروز کابل است.

اخیرا تصاویر ویدئویی صحنه قتل این زن منتشر شد و به دنبال آن مقامهای دولتی آن را تایید و محکوم کردند. طالبان دو عضو خود و یک فرد دیگر را هم در ارتباط با همین اتهام کشته اند. این حادثه با محکومیت گسترده ای مواجه شده است.

ماندگار در مطلب اصلی خود با عنوان "رویدادی که خبر از آینده‌ای مبهم می‌دهد"، نوشته که در "جامعه‌ای که در پی گم شدن خرد جمعی، سنگسار، انتحار و خشونت خوراک روزمره رسانه‌ها شده، حادثه تیرباران این زن به یک "نمایش تکراری" تبدیل شده است.

روزنامه افزوده که "جمعی از مردان دستار به‌سر، زنی را محاکمه کرده و او را به گلوله می‌بندند و به دنبال آن هیاهویی به راه می‌اندازند تا بنمایانند که عدالت اسلامی برقرار شده است؛ خیلی دور نه، در همین نزدیکی پایتخت، زنی را می‌کشند که هیچ جرمی علیه او ثابت نشده است."

ماندگار همچنین نوشته که از طالبان گله‌ای نیست، زیرا جهان‌بینی و تفکر آنها به این گونه اقدامات مشروعیت می‌بخشد. به نظر نویسنده، از حکومت باید گله کرد که در زیر سایه آن چنین اتفاقی روی می‌دهد، حکومتی که به تعبیر نویسنده، "ده سال آزگار پول مردم جهان را برای حمایت از انسان افغانستانی جذب کرد، اما انسان این دیار هنوز هم چنین سرنوشت رقت‌باری دارد".

هشت صبح چند مطلب اصلی خود را به همین موضوع اختصاص داده و در مقاله ای با عنوان "اجرای حد از سوی طالبان و جایگاه ضعیف دولت" نوشته که "وقتی طالبان به صورت خودسرانه اقدام به کشتن زنی می‌کنند، دیگر جایی برای تشریفات پیچیده اجرای قانون مبتنی بر عدم تضییع حق اشخاص باقی نمی‌ماند".

نویسنده در ادامه تحلیل خود قتل این زن را "نمایشی" از جانب طالبان توصیف کرده و افزوده که این گونه اقدامات ضمن این که باعث ترس و وحشت در میان مردم می‌شود، اعتماد مردم به اقتدار دولت را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد و این امر می‌تواند چالشی برای دولت محسوب شود.

هشت صبح در مقاله دیگری نوشته که این حادثه نشان می‌دهد که بخشی از دره غوربند ولایت پروان در کنترل طالبان است و پیش از این جواد ضحاک، رئیس شورای ولایتی بامیان هم در همین منطقه توسط طالبان به قتل رسید. نویسنده پرسیده که چرا طالبان هنوز هم در این منطقه حضور دارند تا به هر کاری دست بزنند.

آرمان ملی در تیتر سرمقاله شماره امروز خود مدعی شده که "یگانه وظیفه طالبان بدنامی اسلام عزیز است". روزنامه در توضیح این مطلب نوشته که اخیرا موجی از خشونت‌های تکان‌دهنده علیه زنان در کشور صورت گرفته که نشان می‌دهد هنوز هم زنان و حقوق آنها در معرض خطر است.

به تعبیر این روزنامه، حد اقلِ این خشونت‌ها ضرب و شتم و در بدترین حالت آن "سربریدن" بوده است. روزنامه این خشونتها را "پیشه طالبان" خوانده و افزوده که این خشونت‌ها بیشتر به عنوان دستورات دینی اعمال می‌شودـ کاری که به نظر نویسنده مغایر اصول اسلام است.

آرمان ملی معتقد است که طالبان قصد دارند با ایجاد رعب و وحشت در میان زنان و دختران، مردم را ودار کنند تا از رفتن دختران خود به مکتب‌ها/مدرسه‌ها جلوگیری کنند و به این ترتیب کاروان بدبختی مردم افغانستان را طولانی‌تر کنند.

نویسنده با اشاره به اهمیت نقش روحانیون در کاهش خشونت‌ها علیه زنان، از آنها انتقاد کرده که نقش خود را در این زمینه به خوبی اجرا نمی‌کنند. به نظر آرمان ملی، اگر علما به تشریح حقوق و مکلفیت‌های خود و دیگران بپردازند، دیگر کسی جرات اعمال خشونت علیه زنان را نخواهد کرد.

روزنامه وحدت با اشاره به اظهارات اخیر حامد کرزی، رئیس جمهوری افغانستان که گفته گروه طالبان برای آغاز گفتگوهای صلح ابراز آمادگی کرده، نوشته که "خوشبینی های رئیس جمهوری همواره از سوی طالبان به سختی پاسخ داده شده است".

آقای کرزی روز دوشنبه، ۱۹ سرطان/تیر، یک روز پس از نشست توکیو، در این شهر گفت: "دو هفته قبل در دانشگاه "دوشیشه" در شهر کیوتو نشستی برگزار شد که در آن نمایندگان طالبان، حزب اسلامی و شورای عالی صلح شرکت داشتند. آنان در مورد برنامه صلح گفتگو کردند."

گروه طالبان این اظهارات آقای کرزی را رد کرده و با صدور اعلامیه ای گفته است که نماینده از این گروه در دانشگاه دوشیشه تنها به توضیح دیدگاههای گروه در یک نشست تحقیقاتی در این دانشگاه پرداخته است. طالبان در اعلامیه خود گفته اند که در این نشست نماینده حکومت کابل هم حضور داشته، اما میان این نماینده‌ها گفتگویی صورت نگرفته است.

نویسنده معتقد است که طالبان همواره با حرکت زیگزاگ نرمش‌های اندکی در قبال مذاکرات صلح نشان داده و بعد از مدتی دوباره با مخالفت با روند صلح، به اقدامات تروریستی دست زده است. به نظر وحدت، گروه طالبان این بار هم ممکن است به دنبال همین "بازیهای" خود بکشاند.

سرمقاله‌نویس وحدت به این باور است که صلح در افغانستان بیشتر از این که به مصالحه با طالبان مرتبط باشد، به "سیاست‌های ناکارآمد و تضرع‌آمیز حکومت در مقابل دشمنان کشور و خشونت در مقابل رقبای سیاسی خود مرتبط است".

نویسنده تصریح کرده که همسویی حکومت با مردم، گروه‌های اجتماعی، احزاب و جریان‌های مهم و تاثیرگذار می‌تواند بسترهای لازم برای تامین صلحی پایدار در افغانستان به وجود آورد." به نظر نویسنده عدم تمکین طالبان به مصالحه با حکومت هم ریشه در همین مساله دارد".

اراده در سرمقاله خود با اشاره به احتمال از سرگیری مذاکرات میان آمریکا و طالبان در قطر نوشته که این گروه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده که دور تازه‌ای از مذکرات برای "اعتمادسازی" میان دو طرف تا یک هفته دیگر آغاز خواهد شد.

به نظر نویسنده، این مذاکرات در سال گذشته میلادی با حذف پاکستان و افغانستان، خشم دولت‌های این دو کشور را در پی داشت، اما این بار آمریکا قصد دارد که با استفاده از همه ظرفیت ها به گونه‌ای شرایط امنیتی را در منطقه کنترل کند که تا پایان سال ۲۰۱۴ بتواند در فضای کمتر انتقادآمیز بخشی از نیروهای خود را از افغانستان بیرون کند.

اراده از قول کارشناسان نوشته که وضعیت افغانستان به گونه‌ای است که آمریکا برای جلوگیری از آسیب دیدن وجهه سیاست خارجی خود در مورد افغانستان در عرصه بین‌المللی، به شدت نیازمند برقراری آرامش نسبی در افغانستان است.

روزنامه افزوده که حالا آمریکا با قبول آزادی زندانیان طالب از بازداشتگاه گوانتانامو، این گروه را تشویق کند که دست از خشونت بردارد. به نظر اراده، آغاز گفتگو با طالبان، مهم‌ترین طرح راهبردی آمریکا در این زمینه است.



:: برچسب‌ها: درخت , عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt
اسلام گرایی واسلام

اسلام‌گرایی، بر خلاف اسلام، ابداعی تازه است. این مدعای اصلی کتاب تازه‌ بسام طیبی است

اسلام‌گرایی، بر خلاف اسلام، ابداعی تازه است. این مدعای اصلی کتاب تازه‌ بسام طیبی است. استاد بازنشسته‌ سیاست بین الملل در دانشگاه توبینگن آلمان، باور دارد اگر اسلام نام دینی است، اسلام‌گرایی شکلی از سیاستِ دینی‌شده است که نمادهای مذهبی را برای اهدافی سیاسی به کار می‌گیرد.

به عبارت دیگر، اسلام‌گرایی تأویلی سیاسی از دین است که می‌کوشد در گستره‌ سیاست، اسلام را به شیوه‌ای ایدئولوژیک به کار گیرد. تمایز نهادن میان اسلام و اسلام‌گرایی به قصد جداکردنِ اکثریتِ مسلمان و اقلیتِ اسلام‌گراست. مسلمانانی که اسلام را به مثابه‌ ایمانی دینی می‌نگرند می‌توانند با جهان جدید آشتی کنند و از خشونت بپرهیزند. اما اسلام‌گرایان داستانی دیگرند و ناسازگاری آن‌ها با نامسلمانان چاره‌ناپذیر است.

بسام طیبی طی سی سال در بیش از بیست کشور اسلامی پژوهش کرده است. او می‌گوید همان‌طور که اسلام شیوه‌ها و شاخه‌های گوناگون دارد، اسلام‌گرایی نیز پر از تنوع و رنگارنگی است؛ اما این تنوع مانع از آن نیست که نسخه‌های متفاوت اسلام‌گرایی مشترکاتی با هم نداشته باشند. اگر وجوه‌ اشتراکی میان انواع اسلام‌گرایی‌ها در میان نباشد، اساساً چگونه می‌توان آن‌ها را در طبقه‌ واحدی به نام اسلام‌گرایی جای داد؟ این کتاب، روایت وجوه مشترک اسلام‌گرایان است؛ از آن‌ها که خشونت را وسیله می‌دانند تا آن‌ها که انتخابات را چون نردبانی برای رسیدن به بام قدرت می‌نگرند. بر این روی، کتاب از آن‌چه میان گروهی مانند القاعده و حزبی چون عدالت و توسعه در ترکیه مشترک است پرده برمی‌دارد.

متحدانِ چپ و راستِ اسلام‌گرایان

"بسام طیبی، سیاست‌شناس آلمانیِ سوری‌تبار، یکی از شاگردان ماکس هورکهایمر و تئودور آدورنو و دل‌بسته‌ مکتب فرانکفورت است. او با بهره‌گیری از دستگاهِ مفهومی هانا آرنت، اسلام‌گرایی را شکلی تازه از تمامیت‌خواهی (توتالیتاریسم) می‌داند؛ باوری که ممکن است نقد اسلام‌گرایان و نیز پاره‌ای از غیرمسلمانان را برانگیزد."

اسلام‌گرایان حتا مسلمانانِ روادار و آزادی‌خواه را از "امت" خارج می‌دانند. آن‌ها برای تظاهر به قربانی بودن اصطلاح "اسلام‌هراسی" را رواج می‌دهند تا منتقدان خود را غرض‌ورز و کینه‌توز فرانمایند. عجب آن که بسیاری از چپ‌های غربی نیز در رواج دادن این اصطلاح سهمی بسزا دارند. اسلام‌گرایان هم استعدادی شگرف در وام کردن اصطلاحات و ادبیات ضدامپریالیستی چپ‌ها از خود نشان می‌دهند.

بسام طیبی، سیاست‌شناس آلمانیِ سوری‌تبار، یکی از شاگردان ماکس هورکهایمر و تئودور آدورنو و دل‌بسته‌ مکتب فرانکفورت است. او با بهره‌گیری از دستگاهِ مفهومی هانا آرنت، اسلام‌گرایی را شکلی تازه از تمامیت‌خواهی (توتالیتاریسم) می‌داند؛ باوری که ممکن است نقد اسلام‌گرایان و نیز پاره‌ای از غیرمسلمانان را برانگیزد.

از نظر او امروزه اسلام‌گرایان در اردوگاهِ چپ و راست غرب مدافعانی یافته‌اند. برخی از چپ‌ها، تأویلی تازه از آثار سید قطب به دست می‌دهند و غرب‌ستیزی او را به ستیزش با سرمایه‌داری تعبیر می‌کنند. این دسته از چپ‌ها از اسلام‌گرایی پشتیبانی می‌کنند، چون می‌پندارند اسلام‌گرایان هم‌پیمانانِ آن‌ها علیه امواج جهان‌روایی (globalization) خواهند بود. در مقابل، شماری از محافظه‌کاران غربی، اسلام و اسلام‌گرایان را به یک چوب می‌رانند.

یهودی‌ستیزان چپ و راست اروپایی و نیز آمریکاستیزان نیز با اسلام‌گرایان در یهودی‌ستیزی و آمریکاستیزی همدلی می‌کنند.

بسام طیبی می‌گوید ایده‌ی مرکزی او در این کتاب همان‌طور که اسلام‌گرایان را برمی‌آشوبد، پسااستعمارگرایانِ هوادار ادوارد سعید را نیز علیه وی بسیح می‌کند. اسلام‌گرایان او را به بدعت گذاشتن و ارتداد متهم می‌کنند؛ پسااستعمارگرایان نیز او را به اورینتالیست بودن یا داشتن نگاهی غرب‌مدارانه با شرق.

اسلام‌گرایان طبعاً خود را صدای حقیقی "امت اسلامی" می‌دانند تا برنامه‌ خود را پیش ببرند و از آفات و بلیات به دور باشند. اما اگر آنان چنین انگیزه‌ای موجه برای یکی دانستن اسلام و اسلام‌گرایی دارند، درباره‌ متحدان نامسلمان غربی آنان چه می‌توان گفت؟ جالب است که اسلام‌گرایان سنی "ایهام" یا فریب دادن کافران را به مثابه ترفندی در جنگِ عقائد روا می‌شمرند.

در نتیجه آن‌ها از این‌که برخی غربی‌ها اسلام‌گرایی را "الاهیاتِ آزادی‌بخش" می‌نامند و بخشی از جنبش مترقیانه علیه جهان‌روایی می‌انگارند، بسیار خرسندند. از قضا اسلام‌گرایان بدشان نمی‌آید واژگانی در توصیف خود به کار گیرند که چپ‌ها و پسااستعمارگرایان در ستایش آن‌ها خلق کرده‌اند. طیبی می‌گوید این دسته از چپ‌ها شریک جرم آن دسته از تحلیل‌گرایان عمل‌گرای آمریکایی هستند که می‌گویند اسلام‌گرایان معتدل متحدان خوبی برای دولت آمریکا در سیاست خاورمیانه‌ای‌اش هستند. او به شرح تبیین می‌کند که چرا حتا اخوان المسلمین را نیز جنبشی تمامیت‌خواه می‌داند و به کاربردن کلمه‌ی معتدل درباره‌ی آن‌ها را سوء فهم می‌شناسد.

طیبی برای نشان دادن تمایز اسلام از سنت اسلامی شش مقوله را پیش می‌کشد:
• در اسلام‌گرایی، اسلام به مثابه‌ نظام اسلامی و دولت تفسیر می‌شود.
• در اسلام‌گرایی، یهودیان بزرگ‌ترین دشمنان مسلمانان هستند که مدام در پی توطئه علیه آنان‌اند. اسلام‌گرایان باور دارند یهودیان به دنبال تحمیل نظمی یهودی بر جهان‌اند که با آرمان اسلام‌گرایان ناسازگار است.
• مسأله‌ بهره‌گیری اسلام‌گرایان از ابزارها و سازوکارهای دموکراتیک برای اهدافی تمامیت‌خواهانه و ضد دموکراتیک.
• تحول مفهوم کلاسیک جهاد به جهادگرایی تروریستی
• ابداع مفهوم تازه‌ای از شریعت
• مسأله‌ی خلوص یا اصالت که نقشی تعیین‌کننده در شکل دادن به نگاه اسلام‌گرایان درباره‌ عرفی‌کردن (سکولاریزاسیون) و عرفی‌زدایی (اسلامی‌کردن) دارد.
طیبی برای هر شرح هر یک از این نکته‌ها فصلی در کتاب پرداخته است.

به دنبال دولت نه ایمان

"بحرانی دوگانه موجب شده مردم به دین پناه ‌برند: بحرانی هنجاری که مربوط به تجدد سکولار است و بحرانی ساختاری که به توسعه‌ شکست‌خورده پیوند دارد. نویسنده‌ کتاب "اسلام‌گرایی و اسلام" می‌گوید پیدایش سطحی احیای دینی و بازگشت امر مقدس، "نوزایش (رُنسانس) مذهبی" نیست؛ بل‌که دین در این بازگشت، دگردیسه شده و شکلی سیاسی به خود گرفته است."

طیبی به روشنی تبیین می‌کند که دل‌مشغولی عمده‌ اسلام‌گرایی گسترش یا ژرفابخشی به ایمان دینی نیست؛ بل‌که نظم سیاسی است. اسلام‌گرایی به مثابه‌ سیاست دینی‌شده، مفهوم تازه‌ای از سنت را ابداع می‌کند که ارتباط روشنی با تاریخ اسلام ندارد. اسلام‌گرایی بخشی از جریان جهانیِ "بازگشت امر مقدس" است.

بحرانی دوگانه موجب شده مردم به دین پناه ‌برند: بحرانی هنجاری که مربوط به تجدد سکولار است و بحرانی ساختاری که به توسعه‌ شکست‌خورده پیوند دارد. نویسنده‌ کتاب "اسلام‌گرایی و اسلام" می‌گوید پیدایش سطحی احیای دینی و بازگشت امر مقدس، "نوزایش (رُنسانس) مذهبی" نیست؛ بل‌که دین در این بازگشت، دگردیسه شده و شکلی سیاسی به خود گرفته است.

اسلام‌گرایی یک جماعتِ خیالی را با عنوان "امت" فرض می‌گیرد. این ایدئولوژی‌ دین و دولت را به هم پیوند می‌دهد؛ در نظمی سیاسی که شالوده‌ آن شریعت است. درست است که بسیاری عقائد اسلام‌گرایان با باورهای مسلمانان یکی است، اما آن عقائد مشترک در زمینه‌ها و چارچوب‌های متفاوتی به کارگرفته می‌شوند و معنا پیدا می‌کنند. بسیاری چیزها در سنت اسلامی حاشیه قرار دارد اما در اسلام‌گرایی در کانون نشسته است؛ و به عکس.

در سنتِ اسلامی می‌گویند اسلام پنج رکن دارد: گواهی به یگانگی خدا و پیامبری محمد، اقامه‌ نماز، گرفتن روزه، پرداخت زکات و سرانجام رفتن به حج. آیا هدف اسلام‌گرایی احیای این ارکان پنج‌گانه است؟ هرگز. غایت اصلی جهد و جهاد اسلام‌گرایان یکی کردن دولت و دیانت بر اساس قانون شریعت است. "این ایمان نیست؛ این تحمیل دستگاهی سیاسی به نام ایمان است."

طیبی می‌گوید آدورنو و هورکهایمر در کتاب "دیالکتیک روشن‌گری" آشکارا نمی‌گویند فاشیسم فراورده‌ روشن‌گری لیبرال بود؛ اما باور دارند که بحرانی وجود داشت که این دو را به هم پیوند می‌داد. طیبی می‌گوید یک چنین نسبتی میان اسلام و اسلام‌گرایی نیز برقرار است. اسلام‌گرایی پاسخی سیاسی-فرهنگی به بحران توسعه‌ی ناموفقِ پسااستعماری در جوامع اسلامی در عصر جهان‌روایی بود. با این همه اگر فاشیسم یا کمونیسم اشکالی عرفی از تمامیت‌خواهی بودند، اسلام‌گرایی شکلی دینی از این ایدئولوژی است. پس چگونه می‌توان میان اسلام و اسلام‌گرایی فرق گذاشت؟ طیبی می‌نویسد همان طور که در دوره‌ بحران‌های بزرگ، دیالکتیک روشن‌گری به حکومت فاشیسم و کمونیسم انجامید – در حالی که روشن‌‌گری لیبرال تباینی تمام با آن دو ایدئولوژی دارد – اسلام‌گرایی نیز در دوره‌ای بحرانی ظهور کرده و در تناقض با انسان‌گرایی موجود در دوره‌ تمدن اسلامی است. گسستی در عین پیوست و سنتی در عین ابداع در میان است. اگر نمی‌توان روشن‌گری را یک‌سره مسئول آن ایدئولوژی‌های تمامیت‌خواه شناخت و آن را کنار نهاد، اسلام‌ را نیز نمی‌توان به خاطر زاییدن فرزند زشت‌ و بدسرشتی چون اسلام‌گرایی سراپا ملامت و محکوم کرد.

اسلام‌گرایی علیه تاریخ اسلام

"اسلام‌گرایان همه در پی مدیریت جهان‌اند. آن‌چه سرشت اسلام‌گرایی را می‌سازد خشونت نیست، سودای مدیریت جهان است. تشکیل دولت اسلامی به هدف حاکمیت الله، هدف نهایی اسلام‌گرایان است که در تاریخ و سنت اسلامی معنا نداشته است."

اسلام‌گرایی تاریخ اسلام را تحریف می‌کند. دولتِ شریعتی که اسلام‌گرایان می‌خواهند برقرار کنند به خلافت ربط و شباهت ندارد (گرچه برخی جنبش‌های اسلام‌گرا مانند حزب التحریر از خلافت سخن‌ می‌گویند). نظم سیاسی و شریعتی که اسلام‌گرایان در پی استقرار آن‌اند یک‌سره تازه است. شریعت‌مدار کردن دولت یا ایده‌ ضرورت اجرای شریعت از سوی دولت در سنت اسلامی غایب است. درست است که در سرزمین‌های اسلامی شریعت قانون اصلی مردمان بود و خلیفه نیز حافظ شریعت به شمار می‌رفت، اما شریعت و دولت یکی نبودند.

نمایندگانِ شریعت فقیهان بودند و گرچه با دولت تعامل می‌کردند در آن حل نشدند. شریعت هرگز به شکل نظام حقوقی یک‌دست درنیامد و فقیهان آزادی فتوا داشتند و محکمه‌ها هر جا به شکلی به دست مفتیان و قاضیان اداره می‌شد. شریعت، قانونِ دولت نبود که قانون اساسی و قوانین عادی کشور بر پایه‌ی آن نوشته شود. دولت شرعی، شریعت‌مدار یا اسلامی، ایده‌ای در گسست از سنت است که به نام تداوم سنت به خوردِ مسلمانان داده می‌شود.

هم‌چنین، مفهوم "امت" نیز در ادبیات اسلام‌گرایان معنایی تازه دارد. پس از درگذشت پیامبر، مسلمانان مکه و مدینه از خواندن نماز پشت سر امامی که شیخ قبیله‌ آنان نباشد سرباز زدند. در نتیجه چیزی به نام امت ساخته شد که در حکم "فدراسیون قبیله‌ها" بود تا هویتی فراقبیله‌ای داشته باشد و مانع را برای اقامه‌ نماز جماعت از میان بردارد.

"امت" در تاریخِ اولیه‌ اسلامی پدیده‌ای سیاسی نبوده؛ بل‌که به عکس، مقوله‌ای بوده برای از بین بردن اختلاف‌های سیاسی به هدف حفظ آیینی معنوی که نماز باشد. اما امروزه، اسلام‌گرایان "امت" را به معنایی از بُن سیاسی به کار می‌گیرند. از نظر طیبی، طرح اسلام‌گرایی برای اسلامی‌کردن محدود به کشورهای اسلامی نمی‌شود. از آن‌جا که این ایدئولوژی‌ای تمامیت‌خواه است، خود را جهان‌گستر را می‌خواهد و تعریف می‌کند.

اسلام‌گرایان همه در پی مدیریت جهان‌اند. آن‌چه سرشت اسلام‌گرایی را می‌سازد خشونت نیست، سودای مدیریت جهان است. تشکیل دولت اسلامی به هدف حاکمیت الله، هدف نهایی اسلام‌گرایان است که در تاریخ و سنت اسلامی معنا نداشته است.

یهودی‌ستیزیِ اسلام‌گرایانه

طیبی یکی از پایه‌های اسلام‌گرایی را یهودی‌ستیزی می‌داند. او میان یهودی‌ستیزی اسلام‌گرایان و یهودی‌ستیزی اروپایی تمایزی ماهوی قائل است. هم‌چنین او باور دارد یهودی‌ستیزی اسلام‌گرایان ربطی به تشکیل دولت اسرائیل ندارد. او از نوشته‌های حسن البناء بنیادگذار جنبش اخوان المسلمین پیش از تشکیل اسراییل، برای یهودی‌ستیزی این جنبش گواه می‌آورد. به نظر بسام طیبی، اسلام‌گرایی که بیگانه با اسلام است هرگز سرآشتی با یهودیان ندارد؛ زیرا باور دارد یهودیان در پی تسخیر جهان هستند. چگونه با چنین دشمنی می‌توان از در صلح و سازگاری درآمد؟ در تاریخ اسلام یهودی‌ستیزی امری بسیار فرعی و حاشیه‌ای بوده است. اسلام‌گرایان برای پیشبرد طرح سیاسی خود آن را از حاشیه به متن کشانده و وزنی سنگین بدان داده‌اند.

طیبی می‌اندیشد در کنار یهودی‌ستیزی اسلام‌گرایان، عرب‌ها دچار یهودی‌ستیزی ناسیونالیستی هم بوده‌اند. نسخه‌ای اروپایی از یهودی‌ستیزی که به دست مسیحیان عرب در حوالی ۱۹۰۵ و تحت تأثیر فرانسویان وارد دنیای عرب شد و دامان ناسیونالیست‌های عرب را گرفت. این یهودی‌ستیزی آمده از اروپا هیچ ریشه‌ای در اسلام نداشت.

اسلامِ مدنی به جای اسلام‌گرایی

"طیبی می گوید آیا اسلام‌گرایانی که در تونس و مصر و جاهای دیگر کمترین نقش را در برانداختن حکومت خودکامه نداشتند ولی امروز پیروزمندانه قدرت را در آغوش گرفته‌اند می‌توانند به گونه‌ای شریعت را اجرا کنند که جایی هم برای آن ایده‌آلیست‌های دموکراتی بماند که انقلاب کردند؟ باید صبور بود و تماشا کرد."

آماج نهایی کتاب برجسته‌ کردن کار و هویتِ مسلمانانِ روادار و آزادی‌خواه (لیبرال) و گشودنِ چشمِ غربیان به سوی آنان است. اسلام‌گرایی شکلی از بنیادگرایی دینی است که نمی‌توان به نام تفاوت و نسبیت فرهنگی با آن هم‌زیستی مسالمت‌آمیز کرد. اسلام‌گرایی در پی سربازگیری و بسیج توده‌ها برای تشکیل دولت واحد اسلامی در جهان است. طیبی می‌نویسد تنها راه رهایی از اسلام‌گرایی آن است که مسلمانان خود را از شرّ حکومت‌های اقتدارگرا برهانند و به دموکراسی عرفی (سکولار) تن دردهند.

اسلام‌گرایان وقتی بر سریر قدرت‌اند حاضر به تقسیم آن با دیگران نیستند و با مفاهیمی چون جامعه‌ مدنی و دموکراسی بیگانه‌اند. در نتیجه مسلمانان نباید بگذارند اسلام‌گرایان خود را نماینده‌ واقعی آنان وابنمایند. با این حال، او باور دارد نمی‌شود اسلام‌گرایانی را که از طریق مشروع به قدرت رسیده‌اند به زور کنار زد. باید آگاهی جامعه‌ مسلمانان و نیز عمل سیاسی آنان به حدی از رشد و بلوغ دموکراتیک برسد که بتوانند مانع سوء استفاده‌ی اسلام‌گرایان از قدرت شوند.

طیبی در پایان کتاب می‌نویسد رقابت میان اسلام مدنی و اسلام‌گرایی، آینده دموکراسی در خاورمیانه را رقم می‌زند. او می‌پرسد آیا می‌توان در روزگار پس از بهار عربی به ظهور دموکراسی در کشورهای عرب امید بست؟ این سیاست‌شناسِ عرب‌تبار، به کتابِ "درباره‌ مشروعیت اختلاف" (فی شرعیة الاختلاف) اثر علی اوملیل، فیلسوف مراکشی اشاره می‌کند.

در سال ۱۹۹۱، وقتی علی اوملیل این کتاب را می‌نوشت، دوره‌ توسعه‌ پسااستعماری در کشورهای عربی بود و مسلمانان عرب اولویت خود را "وحدت ملی" می‌دانستند. اسلام‌گرایان این "وحدت ملی" را به "وحدت امت" تعبیر کردند و صداهای مخالف خود را خاموش و سرکوب نمودند. در واکنش به چنین موقعیتی، اوملیل در این کتاب نوشت "امروز ما نیاز داریم به جای وحدت، کثرت را به رسمیت بشناسیم" زیرا "حقِ متفاوت بودن، گوهر دموکراسی است." او نوشت "هر نظام دموکراتیک نه تنها تکثر را می‌پذیرد که مشروعیت خود در مقام یک نظام بر پایه‌ی تکثرگرایی بنیاد می‌کند... مسلمانان عرب نیاز به وحدت ندارند؛ بل‌که آنان نیازمند سه چیزند: دموکراسی، تکثرگرایی (پلورالیسم) و حقوق بشر برای هر فرد."

طیبی می‌گوید نظام اسلامیِ مورد نظر اسلام‌گرایان هیچ یک از این سه هدف را تأمین نمی‌کند. نویسنده، کتاب را با پرسش‌هایی به پایان می‌برد که از شور امید تهی است. آیا اسلام‌گرایانی که در تونس و مصر و جاهای دیگر کمترین نقش را در برانداختن حکومت خودکامه نداشتند ولی امروز پیروزمندانه قدرت را در آغوش گرفته‌اند می‌توانند به گونه‌ای شریعت را اجرا کنند که جایی هم برای آن ایده‌آلیست‌های دموکراتی بماند که انقلاب کردند؟ باید صبور بود و تماشا کرد.

مشخصات کتابشناسی:

Bassam Tibi, Islamism and Islam, New Haven & London, Yale University Press, 2012



:: برچسب‌ها: مدل , جغرافیایی برچسب , آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 316
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش ایرنا و به نقل از پایگاه اینترنتی 'گل'، این در حالیست كه محاكمه 'جان تری' برای تعیین اینكه آیا وی 'آنتون فردیناند' مدافع تیم 'كویینز پارك رنجرز' را مورد آزار نژادی قرار داده است یا نه، همچنان ادامه دارد.

تری 31 ساله به اتهام بر زبان آوردن سخنانی محاكمه می شود كه در ماه اكتبر گذشته در جریان شكست یك بر صفر این تیم بر زبان آورده است. گرچه، تری این ادعا را كه وی از لحاظ نژادی مرتكب نقض قوانین همگانی شده است، رد كرده است.

اعضای دادگاه در جریان محاكمه 'جان تری' به گفت و گوی میان كاپیتان سابق تیم ملی فوتبال انگلیس و 'جنیفر كندی' بازپرس فدراسیون فوتبال انگلیس گوش دادند كه یك هفته پس از برگزاری این مسابقه ضبط شده است.

تری در این نوار ضبط شده گفته است: به من، در حرفه ام در فوتبال چه در داخل و چه در خارج زمین لقب ها و عنوان های زیادی داده شده است، اما من آمادگی پذیرش نامیده شدن به عنوان نژادپرست را ندارم. به این دلیل است كه من فورا در این باره اظهار نظر كردم.

تصمیم تحت پیگرد قرار گرفتن تری پس از شكایت فردی از وی به به پلیس گرفته شد.

فردیناند به دادگاه گفت، ابتدا تصور نمی كرد تری سخنی كه توهین نژادی به شمار برود، بر زبان آورده باشد اما پس از آنكه دوستش به وی یك فیلم ویدیویی را روی اینترنت نشان داد، نظر وی در باره این مدافع چلسی تغییر كرد.

در حالی كه محاكمه تری ادامه دارد، در صورتی كه مقصر شناخته شود، حداكثر به پرداخت 2500 پوند جریمه محكوم خواهد شد.

مترجمام. ورزشی. ** 1486 ** 1589



:: برچسب‌ها: اروپا , واشنگتن ,
:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش خبرگزاری فرانسه از پكن، این نشست در حالی با هدف هموار ساختن راه برای برگزاری اجلاس سران اتحادیه اروپا در بروكسل تشكیل شد، كه منطقه یورو به تلاش های خود برای مهار بحران بدهی اش با اختصاص یك بسته نجات مالی 30 میلیارد یورویی به اسپانیا شدت بخشیده است.

در بیانیه مشترك اتحادیه اروپا و چین كه امروز در پایان این مذاكرات منتشر شد، آمده است: چین بر حمایت خود از یكپارچگی كشورهای اروپایی، تلاش اروپا برای حل بحران بدهی هایش و ثبات منطقه یورو تاكید می ورزد.

اروپا، بزرگترین شریك تجاری چین است و این كشور یكی از دارندگان عمده اوراق قرضه اروپا است، به همین دلیل پكن بحران منطقه یورو را با نگرانی پیگیری می كند.

دای بینگو رییس چینی مذاكرات راهبردی این كشور و اتحادیه اروپا ضمن اعلام حمایت كامل از تلاش های منطقه یورو اظهار داشت: چین صادقانه و قاطعانه از تلاش های اروپا برای حل مشكل بدهی حمایت می كند.

وی افزود: ما به آینده وضعیت اروپا، بسیار اطمینان داریم.

كاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نماینده اصلی اروپا در نشست پكن نیز ضمن استقبال از حمایت چین، ابراز امیدواری كرد كه روابط اقتصادی دو طرف گسترش یابد.

وی گفت: ما در مورد ارتباطات محكم در زمینه تجارت و سرمایه گذاری گفت و گو و آرزو كردیم كه شاهد گسترش آنها باشیم.

چین در گذشته اعلام كرده كه در حال بررسی راه هایی به منظور حمایت از صندوق های نجات مالی برای كمك به اروپا است، ولی چنین كمكی تاكنون محقق نشده است.

مترجمام**9109 ** 1506



:: برچسب‌ها: فرمت مربع , هاوایی , خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 281
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

یک نماینده مجلس ایران از طرح احیای سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی خبر داده که در دوره اول ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد به دست او منحل شد.

طراح این طرح غلامرضا کاتب نماینده گرمسار است و گفته که "برای اینکه نظام برنامه‌ریزی و بودجه ریزی از یک عقلانیت و پشتیبانی کامل برخوردار باشد" تصمیم دارد طرح احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی را سامان دهد.

سازمان برنامه و بودجه ایران در دوره محمدرضا شاه پهلوی و با هدف سازمان‌دهی به امور بودجه نویسی و تنظیم درآمدها و هزینه ها دولت تشکیل شد.

این سازمان در سال ۱۳۷۹ دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی در سازمان امور استخدامی کشور ادغام شد و نام آن به "سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور" تغییر کرد.

سازمانی که منحل شد

پس از انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی در تیرماه ۱۳۸۷، معاونتی در نهاد ریاست جمهوری به نام "برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور" تشکیل شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی به عنوان معاون رئیس جمهور فعالیت می کرد اما از نظر تشکیلاتی وابسته به ریاست جمهوری نبود اما معاونت جدید زیر نظر نهاد ریاست جمهوری فعالیت می کند.

غلامرضا کاتب طراح احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی گفته است که "معاونت نظارت راهبردی درحال حاضر دستوری عمل می کند و نتوانسته درمسیر اهداف برنامه حرکت کند."

آقای کاتب گفته "در نبود سازمان مدیریت و برنامه ریزی به نظر می‌رسد که دیدگاه های فردی جایگزین دیدگاه های برنامه ای شده است."

در سال های اول بعد از انقلاب، نقش سازمان برنامه و بودجه در تصمیم گیری های اقتصادی به شدت کاهش یافت و بعد از آن نیز در دوران جنگ هشت ساله با عراق، مدتی کار تدوین بودجه به نخست وزیری سپرده شد.

در دوره ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی که همزمان با تدوین اولین برنامه پنجساله توسعه ایران بود، نقش این سازمان دوباره پررنگ شد و این وضعیت تا انتهای دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی ادامه داشت.

غلامرضا تاجگردون از نمایندگان فعلی مجلس ایران و معاون سازمان مدیریت در دولت محمد خاتمی به ایرنا خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی گفته "ممکن است رئیس جمهوری تمایلی به چنین اقدام و یا تفویض اختیار بودجه به چنین سازمانی نداشته باشد."

نمایندگان مجلس ایران از زمان انحلال سازمان مدیرت و برنامه ریزی کشور از شیوه بودجه نویسی دولت و نحوه هزینه کردن درآمدهای دولت انتقاد داشته اند.



:: برچسب‌ها: مدل , توکیو ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش ایرنا به نقل از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، به دنبال گفت وگوی تلفنی روز دوشنبه 19 تیرماه باقری با اشمید، طرفین با برگزاری نشست معاونان در استانبول توافق كردند.

قرار است این نشست دستور كار دور بعدی گفت وگوهای سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت كشورمان با كاترین اشتون تدوین و پیشنهاد شود.

پس از مذاكرات گروه 1+5 با ایران در روسیه قرار شد كه كارشناسان فنی و هسته ای طرف های مذاكره كننده قبل از برگزاری دور آینده این گفت وگو با هم دیدار و مذاكراتی داشته باشند .

این پیشنهاد ایران با موافقت طرف های مذاكره كننده 1+5 عملی شد و این دیدار در استانبول انجام شد .

همچنین در مذاكرات هسته ای روسیه ، ایران پیشنهاد داده بود كه پس از برگزاری نشست كارشناسان ، معاونان شورای طرف های مذاكره كننده دیداری داشته باشند و دستور كار مذاكرات 1+5 و ایران را تدوین كنند.

این پیشنهاد ایران هم با موافقت طرف های مذاكره كننده مواجه شد و قرار است اشمید و باقری روز سه شنبه سوم مرداد ماه با یكدیگر در استانبول دیدار و گفت وگو داشته باشند.

سیام **9171**



:: برچسب‌ها: شهرستان , رقص ,
:: بازدید از این مطلب : 289
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ipxrxt

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از سازمان توسعه تجارت، 'كیومرث فتح اله كرمانشاهی' در نشست بررسی برنامه های كلیدی حوزه تجارت این سازمان با تشریح سیاست ها و مهمترین برنامه های پیش روی سازمان، عزم همگانی برای تحقق و اجرای بهینه آنها را خواستار شد.

وی گفت: حمایت از تولید صادرات گرا با سرمایه و كار ایرانی، توسعه همكاریهای اقتصادی با كشورهای همسایه و گسترش روابط تجاری با كشورهای هدف اولویت دار، مشاركت موثر در برگزاری اجلاسهای بین المللی، اجرای سند ملی راهبرد ملی بخشی در راستای توازن تجاری، توسعه و ترویج برندهای صادراتی كشور در بازارهای هدف از جمله سیاست های سازمان توسعه تجارت در سال جاری اعلام كرد.

كرمانشاهی افزود: اجرای بسته مشوق های صادراتی هدفمند و غیرمستقیم برای توسعه صادرات كالا و خدمات، تدوین سیاست و راهبردهای تجاری، اجرای سند راهبرد ملی واردات در راستای حمایت از تولید ملی، توانمندسازی تشكل ها با رتبه بندی بنگاه های صادراتی از دیگر هدف هایی است كه سازمان توسعه تجارت در سال 91 پیگیری می كند.

اقتصام **1601**1594



:: برچسب‌ها: رقص , جشن تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 306
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()